Neler Yeni

Yardım R9 280x tri x vapor mu r9 380 mi rx 470 mi

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Selamlar 750ti kartımı artık değiştirme kararı aldım biraz daha güncel oyunları deneyimlemek istediğimde bana yetersiz kalmaya başladı zaten laptopa geçeceğim seneye rtx grafik birimli ama 1 sene daha benim işimi görmesi için bu 3 ekran kartını buldum r9 280x tri x vapor benim ilk çıktığında hayalimdeki karttı tabii sonra unuttum almadım fakar görünce aslında heyecanlandım direk ama araştırdım ve aynı fiyat bandında 3 kartı buldum r9 380 r9 280x tri x vapor ve rx 470 şimdi gelelim asıl mevzuya 280x tri x vaporun 1 fanı bozulmuş ve değişmiş r9 380 pc açılırken bios kısmında görüntü vermiyormuş sonrasında sıkıntısızmış rx 470 de ise mining rigden çıkma ve sadece dvı bulunuyor aslında o önemli değil benim için. Bu kartların arasında kaldım ve hangisini tercih etmeliyim bilemedim dostlar

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Rx 470 temiz bulursan al bence mining edition bulabilirseniz onu alın testlerini iyi yapın ama bütçeniz nedir onu öğrenmek lazım size belki daha iyi öneriler yapabiliriz.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rx 470 temiz bulursan al bence mining edition bulabilirseniz onu alın testlerini iyi yapın ama bütçeniz nedir onu öğrenmek lazım size belki daha iyi öneriler yapabiliriz.
1000 tl civarı asus rx 470 mining edition hocam rigden sökmüş zaten arkadaşta

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
1000 TL civarı asus rx 470 mining edition hocam rigden sökmüş zaten arkadaşta
Mining olduğu için normal rx 470'lere göre farklı maks 60 hz destekliyo diye biliyorum ve mining olduğu tam performans alamayabilirsiniz

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Selamlar 750ti kartımı artık değiştirme kararı aldım biraz daha güncel oyunları deneyimlemek istediğimde bana yetersiz kalmaya başladı zaten laptopa geçeceğim seneye rtx grafik birimli ama 1 sene daha benim işimi görmesi için bu 3 ekran kartını buldum r9 280x tri x vapor benim ilk çıktığında hayalimdeki karttı tabii sonra unuttum almadım fakar görünce aslında heyecanlandım direk ama araştırdım ve aynı fiyat bandında 3 kartı buldum r9 380 r9 280x tri x vapor ve rx 470 şimdi gelelim asıl mevzuya 280x tri x vaporun 1 fanı bozulmuş ve değişmiş r9 380 pc açılırken bios kısmında görüntü vermiyormuş sonrasında sıkıntısızmış rx 470 de ise mining rigden çıkma ve sadece dvı bulunuyor aslında o önemli değil benim için. Bu kartların arasında kaldım ve hangisini tercih etmeliyim bilemedim dostlar
470
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 TL civarı asus rx 470 mining edition hocam rigden sökmüş zaten arkadaşta
Al güzel fiyat miningsiz bulamazsın zaten

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Mining olduğu için normal rx 470'lere göre farklı maks 60 hz destekliyo diye biliyorum ve mining olduğu tam performans alamayabilirsiniz
O zaman hangisin tercih etmeliyim hocam en ucuz 470 r9 380 ssonra r9 280x tri x vapor fiyat olarak

470

Al güzel fiyat miningsiz bulamazsın zaten
R5 2600 ile güncel oyunlarda öyle böyle işimi görür mü hocam 470 seneye rtx birimli laptopa geçeceğim zaten

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
O zaman hangisin tercih etmeliyim hocam en ucuz 470 r9 380 ssonra r9 280x tri x vapor fiyat olarak

R5 2600 ile güncel oyunlarda öyle böyle işimi görür mü hocam 470 seneye rtx birimli laptopa geçeceğim zaten
Görür evet

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,608
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
RX 470 çok daha mantıklı, hala güncel sayılan bir kart.
R9 280X ve R9 380'den kaç, uzak dur. Çok ısınıyorlar ve çok fazla güç çekiyorlar. Ayrıca soğuk lehimden dolayı çok fazla bozulan kartlar bu ikisi.

Sadece DVI portu olması sıkıntı değilse ve sağlamsa RX 470'e yapış.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Kart rigden çıkma olduğu için sadece dvı varmış hocam 2 monitör var ikiside hdmı nasıl bir aparat almam gerekiyor dvı dişi çıkış galiba

RX 470 çok daha mantıklı, hala güncel sayılan bir kart.
R9 280X ve R9 380'den kaç, uzak dur. Çok ısınıyorlar ve çok fazla güç çekiyorlar. Ayrıca soğuk lehimden dolayı çok fazla bozulan kartlar bu ikisi.

Sadece DVI portu olması sıkıntı değilse ve sağlamsa RX 470'e yapış.
470 mining rigden çıkmış asus mining edition kart zaten macun bakımlarını yeni yapmış arkadaş aktif kullandım bir süre şimdi söktüm rigden bakımlarını yaptım satıyorum dedi extra termal ped falan aldım vs dedi çok önemli değil benim için ama o zaman 470 i alıcam 750 ti satıldı ksrgoluyucam param geldiği gibi o kartı alıcam

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Kart rigden çıkma olduğu için sadece dvı varmış hocam 2 monitör var ikiside hdmı nasıl bir aparat almam gerekiyor dvı dişi çıkış galiba

470 mining rigden çıkmış asus mining edition kart zaten macun bakımlarını yeni yapmış arkadaş aktif kullandım bir süre şimdi söktüm rigden bakımlarını yaptım satıyorum dedi extra termal ped falan aldım vs dedi çok önemli değil benim için ama o zaman 470 i alıcam 750 ti satıldı ksrgoluyucam param geldiği gibi o kartı alıcam
Hdmi to dvi yada tam tersi sağlam bişey al ama

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Daha önce dvı dönüştürücü almıştım 90 tl ye hd 7850 vardı o zaman televizyon içinmiş ekran kartımda kullanamamıştım aynı sorun yaşanmasın diye birdaha konu açıp internetten alayım en iyisi kart geldiğinde

Hocam çok soru sordum biliyorum kusura bakma şimdi seneye laptop alırken full setupumu satıcam maaşımdan kenarı ayırıyorum şuan biraz biraz rx 470 gelince ram 16 dersek ne kadara gider tahmini sadece viewsonic monitörle

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Daha önce dvı dönüştürücü almıştım 90 TL ye hd 7850 vardı o zaman televizyon içinmiş ekran kartımda kullanamamıştım aynı sorun yaşanmasın diye birdaha konu açıp internetten alayım en iyisi kart geldiğinde

Hocam çok soru sordum biliyorum kusura bakma şimdi seneye laptop alırken full setupumu satıcam maaşımdan kenarı ayırıyorum şuan biraz biraz rx 470 gelince ram 16 dersek ne kadara gider tahmini sadece viewsonic monitörle
Sadece kasa 7k civarı gider

Top Bottom