oyunlarda sorun olmaz sizdeki psu nedir şuanSorun çıkartır mı oynayacağım oyunlarda falan PSU'yu alırım
O paraya bulduysan sıkıntı olabilir dikkat etAlınır mı, 1400 TL'ye buldum 1200 TL'ye GT 1030 almaktan iyidir herhalde.
Oynayacağım Oyunlar;
1 - GTA V = Very High'da
2 - Euro Truck Simulator 2 = Ultra'da
3 - PES 2019 = High
Sistem
i5-8400
8 Gb Ram
O paraya bulduysan sıkıntı olabilir dikkat et
Ben farklı kartla karıştırdım sanırım alabilirsin üzmezEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kart ile alıyorsun evine kadar geliyor test edip onay çekiyorsunParam güvende ile almak nasıl oluyor
900'e Letgo üzerinden satıyorlar, 1500 çok bile bence.O paraya bulduysan sıkıntı olabilir dikkat et
Palavra vardır hocam onda imkansız900'e Letgo üzerinden satıyorlar, 1500 çok bile bence.
Aynen katılıyorum o paralara gtx750ti gtx660 gt1030 hd7850 gibi kartları satıyorlar, işin bir garip yanı ise piyasada rx550 nin 1500 den başlıyıp 2000 e kadar alıcı bulması benim çok garibime gidiyor. :/Palavra vardır hocam onda imkansız