Çözüldü✓ R9 380 4GB 256 BİT GDDR5 EKRAN KARTI PİYASASI NEDİR ?

Fazlasını da oynatır kart 1050Ti gücünde ama bilinirliği yok, kimse ikinci elde gezinip R9 380 alayım demez adı bilinen 1050Ti ye bakar sorun orada :)
aynen hocam satılmıcak diye kenarda durucak diye moralim bozuluyo hic bi getiririsi yok 1500 veriyorum sonuçta

1500 çok rx 570 4gb var o fiyata r9 380’in güç tüketimi de çok fazla yanlış hatırlamıyorsam 1den fazla güç pini istiyor

1500 çok rx 570 4gb var o fiyata r9 380’in güç tüketimi de çok fazla yanlış hatırlamıyorsam 1den fazla güç pini istiyor
hocam 1000tl vericek değilim malı o kadar öldürmeyelim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında cok bilindik bir seri degil ve 1050 ti den bi tık fazla güclü ama bununda watt cok cekiyor onun haricinde sorunsuz kart

aslında cok bilindik bir seri degil ve 1050 ti den bi tık fazla güclü ama bununda watt cok cekiyor onun haricinde sorunsuz kart
hocam 1.5k ya 570 bulunuyor isterseniz karşılaştıralım performans ta daha iyi rx 570 daha bilinir daha yeni güç pini bakımından daha avantajlı daha az güç çekiyor artı olarak sizin kartın tek fanı bozuk 1000tl anca eder o kart ne öldürmesi

hocam 1.5k ya 570 bulunuyor isterseniz karşılaştıralım performans ta daha iyi rx 570 daha bilinir daha yeni güç pini bakımından daha avantajlı daha az güç çekiyor artı olarak sizin kartın tek fanı bozuk 1000tl anca eder o kart ne öldürmesi
arkadaşımdan aldım 2 bine kazıklandım gibime geliyor cok tavsiye etti bu konu hakkında ne dersin hocam

Sen bilirsin istersen 10 bine sat ama 1500e rx 570-580-480 olduğu sürece kimse bu kartı almaz. İstediği kadar 1050ti gücünde olsun Rx570ler 1060 6 gb dan daha güçlü daha az güç tüketiyor. Çok güç tüketmesinden ziyade 2 tane 6 pin güç kablosuna sahip güç kaynağı olan adam bu bütçede bakmaz bu bütçede bakanın güç kaynağı bunu desteklemez. 1000e sat demiyorum az çok bilen adam bine bile almaz

arkadaşımdan aldım 2 bine kazıklandım gibime geliyor cok tavsiye etti bu konu hakkında ne dersin hocam
Yapacak bir şey yok sarı site fiyatlarını baz almamak lazım. Ucuza satılanlar zaten ilanda birkaç gün kalıyor hemen satılıyor
Arkadaşın da bilmiyor olabilir ama çok az araştırmayla öğrenilebilirdi. Her şey tecrübe

Yapacak bir şey yok sarı site fiyatlarını baz almamak lazım. Ucuza satılanlar zaten ilanda birkaç gün kalıyor hemen satılıyor
Arkadaşın da bilmiyor olabilir ama çok az araştırmayla öğrenilebilirdi. Her şey tecrübe
arkadaşım zamanında 1000 tl felan almış bana 2 bine verdi analamadım kazıklandım

arkadaşım zamanında 1000 tl felan almış bana 2 bine verdi analamadım kazıklandım
Ya arkadaşın değilmiş ya da Kayserinin kurucusu Anadolunun kurnaz esnafı. Ben de arkadaşlarımla çok sık alışveriş yaparım gerek 2. el gerek 0 o zamanki fiyata bakarım aynısını yerine koyacağım fiyattan satarım veya lazım değilse direkt aynı fiyattan satarım

tavsiyem arkadaşınla görüşme pştun suratına bu dolandırıcılığını vur. Ama kavga dövüş etme küçük küçük dışlasınlar iğneyi

Ya arkadaşın değilmiş ya da Kayserinin kurucusu Anadolunun kurnaz esnafı. Ben de arkadaşlarımla çok sık alışveriş yaparım gerek 2. el gerek 0 o zamanki fiyata bakarım aynısını yerine koyacağım fiyattan satarım veya lazım değilse direkt aynı fiyattan satarım

tavsiyem arkadaşınla görüşme pştun suratına bu dolandırıcılığını vur. Ama kavga dövüş etme küçük küçük dışlasınlar iğneyi
doğru diyorsun hocam 2 bine aldım 1000 tl belki satamıyorum ben anlamam diye amd den güven bana dedi ondan

valla hocam cok sık görüştügümüz arkadaşımdı ekran kartını sattıktan sonra bi kac zaman sonra hıc görüşmememeye başladı selamı felan kesti telefonları acmıyor anlamadım

çok fena kazıklanmışsınız o paraya rx 580 8gb vardı
kartı sattıktan bi süre sonra muhattabı kesti selamı sabahı anlamadım bende hocam telefonları bile acmıyor kendini bişe zannediyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri