Neler Yeni

R9 5900x + RTX 3080 sisteme 48k verilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
RAM yükseltmek en kolay şeylerden biri, RAM'i her zaman alırsın.
Önemli olan temel bileşenleri alabilmek. Çünkü onları yükseltemiyorsun.

Eğer kampanyalı sistem almayacaksan, parça parça kendin topla derim. Daha uyguna toplarsın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla yalan yok uğraşmak istemiyorum böyle, 3-4 bin fazla veririm kafam daha rahat olur. Belki enayilik gibi gelebilir size ama direk hazır elime ulaşsın istiyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
48K çok ekran kartına 26K desen kalan parçalara 18K çok

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
Hocam yakın zamanda bunun benzeri bir sistem toplamış biri olarak sistemi çok seveceğinizi baştan söyleyeyim. Benim acayip hoşuma gitti, hiç oyunla alakası olmayan ben sanki filmin içinde yaşıyormuş gibi oyun oynuyorum 2 gündür, on numara sistem.

Size tavsiyem, yüksek bütçede hazır sistem alınmaz. Tamam parçaları değiştirmek zor bir şey değil ama 50 bine yakın para verip üstüne ram-ssd mi arayacaksın? Bence hazır sistem 15 bin lira altında alınır, üstünde kendin toplayacaksın mis gibi.

Üstte @White Ravens arkadaşın attığı evga 3080 + 5800x ikilisini kaçırma, ikisi de indirimde şu an ve çok kaliteli ürünler. Bu ikiliyi alırsan çok sağlam bir temel kurmuş olursun.

Üstüne 3-4 hafta indirimleri takip edip, indirimli bir anakart, hızlı bir m.2 ssd, rgb li kaliteli ram, sağlam bir psu, gönlüne göre bir kasa alırsan mis gibi sistemin olur. Sıvı soğutucu amazon'a sürekli arcticler indirimli düşüyor, daha geçen 420mm olanı 1.5 civarına geliyordu, o tarz bir şey ayarlarsın. Toplamda max 45e seçmece kaliteli ürünlerden uzun yıllar kullanacağın bir sistemin olur.

Hazır sistemde her daim saçma sapan anakart-ram-ssd koyuyorlar sistemlere, ürünlerin hepsini kurup gönderiyorlar, iade mi, tamirli ürün mü anlamak mümkün olmuyor, hiç gerek yok. Hazır sistem sadece ekran kartı+işlemci fiyatına alınabiliyorsa alınmalı bu bütçede.
Hocam en uygun sistemi hangi siteden alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
Kanka bize sorman iyi olmuş uygun değil daha uyguna bulabilrsin
Valla kafayı yicem kanka en son. Para var sistem toplayamıyorum bi ya. Genelde sinerji ve gaming.gen üzerinden bakıyorum güvenilirler diye en son alıcam herhangi bir şey o olacak, saçlarım döküldü stresten vallahi.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Valla yalan yok uğraşmak istemiyorum böyle, 3-4 bin fazla veririm kafam daha rahat olur. Belki enayilik gibi gelebilir size ama direk hazır elime ulaşsın istiyorum.
Para senin paran, sen bilirsin. :kappa:
Benim tavsiyem, biraz uğraşman.
1 kere alacaksın, uzun zaman kullanacaksın.
3-4 bin dediğin şey ile bir çok şey yapılır.
En baba anakart 3000 TL
64 GB RGB Ram'lar 3-4 bin TL
Yani özünde feragat ettiğin şeyler bayağı fazla oluyor.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Ya hocam x sisteme şu kadar para verilir mi diye konu açıyorsunuz daha düşük fiyatlı önerince 4 bin fazla veririm kafam rahat olur diyorsunuz ben sizi anlamadım

Vision

80+
Hepsi 45700TL tuttu Corsair ekosistemi yaptım. Ekran kartı daha hesaplı bir model seçilebilir veya 3070 Ti alınabilir.
Bir siteye bağlı kalmayın çok daha pahalı tutuyor veya parçanın kalitesi düşüyor. Ayrı ayrı mağazalardan alınca çok beklemezsiniz hemen hemen aynı zamanda gelir ürünler.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
Ya hocam x sisteme şu kadar para verilir mi diye konu açıyorsunuz daha düşük fiyatlı önerince 4 bin fazla veririm kafam rahat olur diyorsunuz ben sizi anlamadım
Hahahaha biraz hak verdim sana şimdi. Benimki de hem ayranım dökülmesin tarzı oluyor. Vallahi kafayı yedim 2 haftadır sistem aramaktan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,775
Üyeler
163,723
Son üye
Moon34
Top Bottom