Neler Yeni

Öneri RADAR PARA NEDİR [Bilgilendirme]

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
büyük ihtimalle bir çoğumuzun bilmediği bir şey olan radar paraları anlatacağım bugün.

Radar Para Nedir?
Tüm Kağıt Türk Lira larının üstünde bir SERİ NO olur bu seri no ları baştan sonra veya sondan başa doğru okuduğumuzda ikiside aynı çıkarsa bu para RADAR paradır.
anlamadıysanız altta resim örneği verdim bakın soldan sağa doğru okuduğumuzda seri no 471 333 174 şimdi ise sağdan sola doğru okuyalım 471 333 174 yine aynı rakam çıkıyor gördüğünüz gibi , bu paralar radar paradır.
Bu paralara dikkat değeri en az 3 katı – Paraya Bak

İsmi Neden Radar Paradır?
bazı dikkatli arkadaşlarımız fark etmiş olabilirler fark etmediyseniz bile söyleyeyim , RADAR kelimesini terstende düzdende okuduğunuzda RADAR olarak çıkıyor bu yüzden ismi radar para koyulmuş aslında ütü kelimesinide tersten okuyunca aynısı oluyor ama radar para daha mantıklı gibi :D

Peki Bu Radar Para Denilen Şeyler Ne İşe Yarayacak?
bu radar paraları bazı kişiler koleksiyon yapıyor yani bir radar para bulursanız ve üstüne birde koleksiyoner bulursanız 10 TL banknotunu radar para ise örnek olarak 30 TL ye satabilirsiniz (veya daha yüksek olarak satabilirsiniz neye göre belirleniyor bilmiyorum) para ile para kazanmak gibi bir şey ama koleksiyoner buldunuzmu radar parayıda satabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi İçin Bilgilendirme Videosu Bırakıyorum İyi Günler.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
büyük ihtimalle bir çoğumuzun bilmediği bir şey olan radar paraları anlatacağım bugün.

Radar Para Nedir?
Tüm Kağıt Türk Lira larının üstünde bir SERİ NO olur bu seri no ları baştan sonra veya sondan başa doğru okuduğumuzda ikiside aynı çıkarsa bu para RADAR paradır.
anlamadıysanız altta resim örneği verdim bakın soldan sağa doğru okuduğumuzda seri no 471 333 174 şimdi ise sağdan sola doğru okuyalım 471 333 174 yine aynı rakam çıkıyor gördüğünüz gibi , bu paralar radar paradır.
Alıntıyı görüntüle
bazı dikkatli arkadaşlarımız fark etmiş olabilirler fark etmediyseniz bile söyleyeyim , RADAR kelimesini terstende düzdende okuduğunuzda RADAR olarak çıkıyor bu yüzden ismi radar para koyulmuş aslında ütü kelimesinide tersten okuyunca aynısı oluyor ama radar para daha mantıklı gibi :D

bu radar paraları bazı kişiler koleksiyon yapıyor yani bir radar para bulursanız ve üstüne birde koleksiyoner bulursanız 10 TL banknotunu radar para ise örnek olarak 30 TL ye satabilirsiniz (veya daha yüksek olarak satabilirsiniz neye göre belirleniyor bilmiyorum) para ile para kazanmak gibi bir şey ama koleksiyoner buldunuzmu radar parayıda satabilirsiniz.

30tl ye satabileceğiz de nereye satabiliriz ki ve satacağımız yer alır mı ki bu parayı yardımcı olabilirsen sevinirim.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
video başka web sitelerinde kullanılamıyomuş bilmiyodum bu videoyu kullanabilirsiniz.

Mesaj otomatik birleştirildi:

30tl ye satabileceğiz de nereye satabiliriz ki ve satacağımız yer alır mı ki bu parayı yardımcı olabilirsen sevinirim.
koleksiyonunu yapıyolar radar paraların bir koleksiyoner nerden bulunur bilemem sahibinden.com da satılığa çıkarmakda mantıklı olurmu emin değilim bu konunun derin olarak araştırılması lazım. ama sahibinden de çıkarılabilir satılığa belki. bazı insanlar deli gibi biriktiriyor bunları onlardan birisine gelirsen şanslısın

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Teşekkürler

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim tüm paralar öyle? 2 50 lik 1 100 lük 1 de 200 lük var hepsinin düzü ile tersi birbiriyle uyuşmuyor?
seri no su baştan ve sondan okunduğu zaman aynı olmalı örneğinide verdim siz "uyuşmuyor?" demişsiniz

seri no ları baştan ve sondan okunduğunda aynı çıkanlar radar para yine örnek vereyim: 459 696 954 mesela baştan okuyun sonrada sondan başa okuyun ikiside aynı çıkıyor

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
seri no su baştan ve sondan okunduğu zaman aynı olmalı örneğinide verdim siz "uyuşmuyor?" demişsiniz

seri no ları baştan ve sondan okunduğunda aynı çıkanlar radar para yine örnek vereyim: 459 696 954 mesela baştan okuyun sonrada sondan başa okuyun ikiside aynı çıkıyor
Ha peki anladım. Sonradan mesajı düzelttim zaten.

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
cüzdanıma baktım hemen :D

bende yok :(

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
video başka web sitelerinde kullanılamıyomuş bilmiyodum bu videoyu kullanabilirsiniz.

Mesaj otomatik birleştirildi:

koleksiyonunu yapıyolar radar paraların bir koleksiyoner nerden bulunur bilemem sahibinden.com da satılığa çıkarmakda mantıklı olurmu emin değilim bu konunun derin olarak araştırılması lazım. ama sahibinden de çıkarılabilir satılığa belki. bazı insanlar deli gibi biriktiriyor bunları onlardan birisine gelirsen şanslısın
teşekkür ederim bütün paralarıma bakacağım artık

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
cüzdanıma baktım hemen :D

bende yok :(
bende sırf okul kantininden radar para çıkar diye bozuklukla deilde 20 tl veya 50 tl ile alışveriş yapıyom direk 200tl ile alışveriş yapmışlığımda var :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aydın Atmaca

Radar Para Nedir?
Alıntıyı görüntüle

faydalı bir içerik olmuş emeğinize sağlık, merak ettiğim bir konuydu. iyi forumlar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,239
Üyeler
161,416
Son üye
aleko41
Top Bottom