zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7,941 Dahası Reaksiyon skoru 3,349 Yaş 25 İsim Mertcan İlgilendiği Kategoriler Kripto 27 Mart 2021 #1 Dostlar bu hatayı nasıl giderebilirim radeon ayarlarına giremiyorum.
atatürkçülük kanımda var 80+ Bronze Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 775 En İyi Cevap 2 27 Mart 2021 #2 Sürücü ile Radeon yazılım versiyonu birbiriyle uyuşmamakta. Şu anki sürücünün ismini unutmayın. Daha sonra DDU ile şu anki sürücüyü silip yeniden yükleyin.
Sürücü ile Radeon yazılım versiyonu birbiriyle uyuşmamakta. Şu anki sürücünün ismini unutmayın. Daha sonra DDU ile şu anki sürücüyü silip yeniden yükleyin.
3 39121 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 6,584 En İyi Cevap 8 27 Mart 2021 #3 (1) Rehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
(1) Rehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7,941 Dahası Reaksiyon skoru 3,349 Yaş 25 İsim Mertcan İlgilendiği Kategoriler Kripto 27 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 MisakiTaro yazmış: (1) Rehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com) Devamı için tıklayın... DDU ile sıfırlamayı biliyorum, ancak sormak istediğim şey driveri veya programı silmeden düzeltmemin bir imkanı var mı ?
MisakiTaro yazmış: (1) Rehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com) Devamı için tıklayın... DDU ile sıfırlamayı biliyorum, ancak sormak istediğim şey driveri veya programı silmeden düzeltmemin bir imkanı var mı ?
3 39121 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 6,584 En İyi Cevap 8 27 Mart 2021 #5 zerolite yazmış: DDU ile sıfırlamayı biliyorum, ancak sormak istediğim şey driveri veya programı silmeden düzeltmemin bir imkanı var mı ? Devamı için tıklayın... Niye silmek istemiyorsun? Yeni sürümü indir, oradan "Fabrika Ayarlarına Döndür" diyerek yükle. Çözülür büyük iht.
zerolite yazmış: DDU ile sıfırlamayı biliyorum, ancak sormak istediğim şey driveri veya programı silmeden düzeltmemin bir imkanı var mı ? Devamı için tıklayın... Niye silmek istemiyorsun? Yeni sürümü indir, oradan "Fabrika Ayarlarına Döndür" diyerek yükle. Çözülür büyük iht.