Neler Yeni

Radeon Software üzerinden FPS'i gösterebiliyor muyuz ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geforce Experience'de gösterebiliyoruz diye biliyorum peki radeon Software üzerinden gösterebilir miyim ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Geforce Experience'de gösterebiliyoruz diye biliyorum peki radeon Software üzerinden gösterebilir miyim ?
steam oyunları oynuyorsanız ayarlarından yaparsanız sol altta fps her zaman açık kalacaktır neden ordan yapmıyorsunuz.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Alt+R>Performans>Katman ayarları.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
steam oyunları oynuyorsanız ayarlarından yaparsanız sol altta fps her zaman açık kalacaktır neden ordan yapmıyorsunuz.
Her zaman Steam kullanmıyor olabilir. Epic, Battle.net gibi platformların oyunlarını oynuyordur.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam amacım o değil amacım öğrenmek kurcaladım baya uygulamayı ama bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her zaman Steam kullanmıyor olabilir. Epic, Battle.net gibi platformların oyunlarını oynuyordur.
Alt+R>Performans>Katman ayarları.
Teşekkürler öğrendim.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hayır hocam amacım o değil amacım öğrenmek kurcaladım baya uygulamayı ama bulamadım.
ALT+R yapın oyun içinde. Oradan Performans kısmına gidin ve sağ taraftan "Katman"ı seçin. En üstteki seçeneği aktif hale getirin.

Top Bottom