steam oyunları oynuyorsanız ayarlarından yaparsanız sol altta fps her zaman açık kalacaktır neden ordan yapmıyorsunuz.Geforce Experience'de gösterebiliyoruz diye biliyorum peki radeon Software üzerinden gösterebilir miyim ?
Evet.Geforce Experience'de gösterebiliyoruz diye biliyorum peki radeon Software üzerinden gösterebilir miyim ?
Her zaman Steam kullanmıyor olabilir. Epic, Battle.net gibi platformların oyunlarını oynuyordur.steam oyunları oynuyorsanız ayarlarından yaparsanız sol altta fps her zaman açık kalacaktır neden ordan yapmıyorsunuz.
Hayır hocam amacım o değil amacım öğrenmek kurcaladım baya uygulamayı ama bulamadım.steam oyunları oynuyorsanız ayarlarından yaparsanız sol altta fps her zaman açık kalacaktır neden ordan yapmıyorsunuz.
Her zaman Steam kullanmıyor olabilir. Epic, Battle.net gibi platformların oyunlarını oynuyordur.
Teşekkürler öğrendim.Alt+R>Performans>Katman ayarları.
ALT+R yapın oyun içinde. Oradan Performans kısmına gidin ve sağ taraftan "Katman"ı seçin. En üstteki seçeneği aktif hale getirin.Hayır hocam amacım o değil amacım öğrenmek kurcaladım baya uygulamayı ama bulamadım.