Neler Yeni

Radeon Software'de Sık Sık Aynı Arızayı Alıyorum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
fastboot ne oluyor peki hocam? açılınca ne fark ediyor. Ayrıca dediğin hızlı başlatmayı nasıl açarım? Teşekkürler.
Fast boot bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlıyor. Genelde açık olmasını söylüyorlar uzmanlar. Hızlı başlatmayı windowsdan ayarlıyonda şuan tam olarak yerini bilmiyorum araştırsan bulursun googleden.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Benim zaten merak ettiğim bildirimin durduk yere sorun yokkenmi çıkıyor olması, gerçekten bir sorunumu işaret ediyor olmasını öğrenmek zaten. Yoksa bildirimin çıkması felan rahatsız etmiyor beni. Çıkış amacını merak etmiştim🙃

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Arkadaşlar AMD ekran kartı kullanıyorum( donanımlarım imzamda yazıyor). Bilgisayarı alalı 1-1.5 ay oldu. En az 4-5 kez alttaki fotoda gördüğünüz bildirimi aldım software uygulamasında. İşin ilginç tarafı ise bu sorun bildirimini alacak herhangi bir arızaya denk gelmemiş olmam. Acaba uygulamadamı bir bug tarzı bir şey oluştu da durduk yere bu bildirimi gösteriyor? Yoksa benim fark edemediğim bir sorun mu var gerçekten? AMD ekran kartı kullanan veya fikri, düşüncesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bilgisayara format atın ve ekran kartınız için (Recommended) yani önerilen sürümü kurun.
DDU ile falan yapmayın işe yaramıyor aynı sorunu ben de yaşadım. Ve bu şekilde düzelttim

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bilgisayara format atın ve ekran kartınız için (Recommended) yani önerilen sürümü kurun.
DDU ile falan yapmayın işe yaramıyor aynı sorunu ben de yaşadım. Ve bu şekilde düzelttim
Hocam bunları yaparım yapmasına ama benim merak ettiğim bu bildirim gerçekten varolan bir sorunumu işaret ediyor? Yoksa bildirimin çıkması felan rahatsız etmiyor beni

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Hocam bunları yaparım yapmasına ama benim merak ettiğim bu bildirim gerçekten varolan bir sorunumu işaret ediyor? Yoksa bildirimin çıkması felan rahatsız etmiyor beni
Hocam eğer bilgisayarı kurduğunuz da yüklemiş olduğunuz sürümün üzerine güncel veya farklı bir sürüm yüklerseniz bu tarz hatalar almanız normal ileride sinyal yok hatası da alabilirsiniz o yüzden en basit çözüm söylediğim gibi başka yol bulamadım ben

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Hocam eğer bilgisayarı kurduğunuz da yüklemiş olduğunuz sürümün üzerine güncel veya farklı bir sürüm yüklerseniz bu tarz hatalar almanız normal ileride sinyal yok hatası da alabilirsiniz o yüzden en basit çözüm söylediğim gibi başka yol bulamadım ben
Teşekkürler yardımın için

Top Bottom