Bende koltuk arayışındayım hocam. Yardım bulduğunuzda haber edebilir misiniz?Gün boyu bilgisayarda oturduğum için beni uzun saatler idare edecek bir koltuk arıyorum bütçem 3.5k gerekirse arttırabilirim yani değecekse
Bende arıyorum. 3-4 yıldır calitte kullanıyorum. Geçen hawk 5399'a düşmüştü faizsiz 12 taksitle alınabiliyordu ama rahat mı bilemedim.Gün boyu bilgisayarda oturduğum için beni uzun saatler idare edecek bir koltuk arıyorum bütçem 3.5k gerekirse arttırabilirim yani değecekse
tüm forum arıyormuş gerçekten bana çevremden bu öneri geldi kullananlar memnunmuş sanırsamBende arıyorum. 3-4 yıldır calitte kullanıyorum. Geçen hawk 5399'a düşmüştü faizsiz 12 taksitle alınabiliyordu ama rahat mı bilemedim.
ıhh çok kötü bunlar bende bunun ofis modelini versiyonunu kullandım bir süre sonra sünger tırtlıyor ve üzerindeki kaplamalar pul pul döküluyor tavsiye etmiyorumtüm forum arıyormuş gerçekten bana çevremden bu öneri geldi kullananlar memnunmuş sanırsam
Çok karizma duruyo latüm forum arıyormuş gerçekten bana çevremden bu öneri geldi kullananlar memnunmuş sanırsam