- Bütçe
- 900
Dostlar bütçem max 900 ama 900 ü verirsem 1 ay boyunca 100 lira ile geçinmek zorunda kalacağım yani zorlayacak
3 kulaklık arasında kaldım
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
kriterlerim rahatlık, mikrofonun çıkması veya gizlenmesi, ses kasma
Bu aralıkta önerebileceğiniz başka model var mıdır şuan gönlüm krakenden yana ama yuvarlak yapısı beni korkutuyoor ne dersiniz
3 kulaklık arasında kaldım
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 14.193,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu aralıkta önerebileceğiniz başka model var mıdır şuan gönlüm krakenden yana ama yuvarlak yapısı beni korkutuyoor ne dersiniz