Yardım Raijentek Cratos vs MSİ 1000W

ASUS ROG AURA sınıfındaki en sessiz model şu anlık. Sıfır desibel performansı bayağı iyi. 700W'a kadar fan açmıyor.

C1000'in stoğu bitmiş. C1200'e bakılabilir.

hocam müsaitseniz özel bakar mısınız

MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80 PLUS GOLD Full Modüler GÜÇ KAYNAĞI

RAIJINTEK CRATOS 1000 Siyah, 80PLUS Altın, ATX, 1000W, Tam Modüler Güç

Arkadaşlar merhaba bütçe olarak sıkıntım yok sadece iyi olmasını istiyorum sistemimim aralarında zaten 2.500 tl gibi bir fark oluyor. İncelediğim videolarda en dikkat etmem gereken şeyin üretici marka ulaşılırlığı olduğuna karar verdim rajintekte bir sorun yaşasam bunun çözümüne hemen varabilcek miyim bundan endişe duydum uzun ömürlü bir psu istiyorum msi ın GL kodlu psularında sorun olduğunu biliyorum o yüzden bu modeli seçtim daha az sorunlu olduğunu gördüm diğerine göre :D bu konuyu çok açtım ama en iyisi olmasını isteyince biraz titiz davranmaya çalışıyorum sizce nasıl bir şey yapmalıyım ve msi’ın 12w çıkışı kaç destek veriyor
Cratos modelinde indirim beklerken Mpg 850g aldım. Benimde satın alma sebenim sessizlik istememdi, bostayken sesi zaten cıkmıyor 500 watlara cıktığımda da ekran karti ve islemci fanları cok daha baskın olduğundan psu sesi hakkında fikrim olmuyor. Bildigim kadarıyla yüksek yüklerde sınıfı icerisinde daha sesli olabiliyor ancak bunu test edebilecek ekipmanım yok. Tavsiye ederim.

Cratos modelinde indirim beklerken Mpg 850g aldım. Benimde satın alma sebenim sessizlik istememdi, bostayken sesi zaten cıkmıyor 500 watlara cıktığımda da ekran karti ve islemci fanları cok daha baskın olduğundan psu sesi hakkında fikrim olmuyor. Bildigim kadarıyla yüksek yüklerde sınıfı icerisinde daha sesli olabiliyor ancak bunu test edebilecek ekipmanım yok. Tavsiye ederim.
Teşekkürler muhtemelen bu gece vatandan 1000g i alacağım tüm her şey msi olsun bari üzceğini sanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri