Strekeos
80+
Hangi PSU almalıyım diye soran arkadaşlara ve kasa ihtiyacı olanlara güzel bir çözüm olmuş. Bu akşamki ve cuma günkü indirimlerle beraber değerlendirilip tercih edilebilir.
Gayet iyi gibi fsp Vita 1000w gold mı yoksa raijintek ampere 1200w platinium mu
Hangi PSU almalıyım diye soran arkadaşlara ve kasa ihtiyacı olanlara güzel bir çözüm olmuş. Bu akşamki ve cuma günkü indirimlerle beraber değerlendirilip tercih edilebilir.
İki PSU'da gayet iyi. Testlerini aşağıya bırakıyorum. Ben vita tercih ederdim.Gayet iyi gibi fsp Vita 1000w gold mı yoksa raijintek ampere 1200w platinium mu
Gayet güzel
Phanteks 240mm sıvı soğutma veya radyatör desteklerken bu 360mm destekliyor. Yani o daha küçük bu daha büyük birebir karşılaştırmak mümkün değil. Phanteks markası kendini kanıtlamış ve oldukça kaliteli bir marka. Raijintek de baya performanslı geliyor. İkisinin kalitesini karşılaştıracak kadar Raijintek'e hakim değilim.Bu kasa mı, phanteks p360 mi