yaz indirimlerindene kadara düşer yaklaşık
peki bi de bunların standart gold vs paketleri var onlar ne farkediyoryaz indirimlerinde
steam'de 41.19tl
uplay'de 35.60tl oluyor
eski hesabımda vardı ne oldu ne bitti bir daha ulaşamadım o hesaba 700 küsür saat oynamam vardı şimdi yine alıcam ama 102 tl yerine 41tl vereyim dedimYaz indirimlerini bekleyin derim, o dönemde kesin indirim oluyor zaten ve en iyi indirimler de o dönemde oluyor.
UPLAY'de deluxe edition 44,55tl ama diğer versiyonları hatırlamıyorumpeki bi de bunların standart gold vs paketleri var onlar ne farkediyor
Yapımcı firmanın yani ubisoftun uplay platformu var orada 89 tl pek çok oyun indirime giriyor. Bu arada oyunun asla hiç bir zaman ücretsiz olmayacağını yaptıkları konferansta açıklamıştılar haberin olsunHerkese merhaba steamde ne zaman indirime girer günlük indirimler falan oluyor ya
Şansınızı deneyin bir kaç saat uğraşmayı gerekteriyor steam yardımcı olureski hesabımda vardı ne oldu ne bitti bir daha ulaşamadım o hesaba 700 küsür saat oynamam vardı şimdi yine alıcam ama 102 TL yerine 41tl vereyim dedim
steamda ulitmate?UPLAY'de ultimate edition 44,55tl ama diğer versiyonları hatırlamıyorum