Tuna Captain
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
35 tl ye düşmüş hala alınır mı ? deluxe edition ile arasındaki fark nedir ? deluxe editionda 45 lira
35 TL'ye standart edition alınmaz.35 TL ye düşmüş hala alınır mı ? deluxe edition ile arasındaki fark nedir ? deluxe editionda 45 lira
Pahalı mı35 TL'ye standart edition alınmaz.
45 TL deluxe alınır.
değilPahalı mı
Alınır deluxe editionda Daha fazla operatör açık diye biliyorum.35 TL ye düşmüş hala alınır mı ? deluxe edition ile arasındaki fark nedir ? deluxe editionda 45 lira
Ben bugün aldım. Deluxe Edition olanı al. Aradaki 10TL fark, sana 1. ve 2. yıl operatörleri ile avantaj ve zaman sağlıyor. Kısacası, R6 alınır ama Deluxe Edition'u alınır.35 TL ye düşmüş hala alınır mı ? deluxe edition ile arasındaki fark nedir ? deluxe editionda 45 lira
Epic te operator edition 120 ye düşmüş kuponla 60 a geliyor.Ordan alsam steamden alan herhangi bir arkadaşım ile oynayabiliyor muyumBen bugün aldım. Deluxe Edition olanı al. Aradaki 10TL fark, sana 1. ve 2. yıl operatörleri ile avantaj ve zaman sağlıyor. Kısacası, R6 alınır ama Deluxe Edition'u alınır.
Oynarsın muhtemelenEpic te operator edition 120 ye düşmüş kuponla 60 a geliyor.Ordan alsam steamden alan herhangi bir arkadaşım ile oynayabiliyor muyum
OynayabilirsinizEpic te operator edition 120 ye düşmüş kuponla 60 a geliyor.Ordan alsam steamden alan herhangi bir arkadaşım ile oynayabiliyor muyum
Yok normal bir fiyat.Pahalı mı