Neler Yeni

Rainbow Six Siege (An Epic Games Service is unavailable at the moment.) HATASI.. Lütfen yardım edin.

YakupEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yakup Emre
Epic Games 'den aldığım Rainbow Six Siege oyununu indirdikten sonra eklenti olarak Uplay platformunuda indirdi oyunu Uplay arayüzünden başlatıyor ve girerken resmini atmış olduğum hatayı veriyor ne yaptıysam çözemedim bilen varsa lütfen yardımcı olsun..

Ekler

• WhatsApp Image 2020-06-10 at 16.02.46.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-10 at 16.02.46.jpeg
    264.6 KB · Hit: 167

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Epic Games'te bu tarz giriş sorunları yaşayanlar var hocam. Sonradan kendi kendine düzeldi diyorlardı.

YakupEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yakup Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epic Games'te bu tarz giriş sorunları yaşayanlar var hocam. Sonradan kendi kendine düzeldi diyorlardı.
Pişman oldum zaten Epic' ten oyun aldığıma dahada asla almam Steam'dan niye şaştıysam kafayı yedim resmen. Komple sildim tekrar indirdim yine aynı.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Pişman oldum zaten Epic' ten oyun aldığıma dahada asla almam Steam'dan niye şaştıysam kafayı yedim resmen. Komple sildim tekrar indirdim yine aynı.

hocam pardon birtane oyunu açmadı diyea keşke epicten almasaydım ya steamden ni ye şaştım gibi cümleler saçma o hatayı bende yaşıyordum oyunu epic'ten sildim uplayden yükledim oldu gidin uplayden yükleyin epicten silin zaten uplay hesabınızda otomatik sizde olacak gidin oradan yükleyin zaten epicte 83 gb uplayde 72 gidin oradan yükleyin hocam yani bir oyunda hata verdi diye gidip epic'i kötülemek çok çok saçma yapmak istemiyorsanız gidin epicten doğrulayın oyunu ve yeniden başlatın bilgisayarı büyük ihtimal açılıcak açılmassa gidin epicten silin ulayden yükleyin ben öyle yaptım uplayden yüklerseniz hatanız çözülecektir direk açın uplayi ve games'e tıklayın orada otomatik sizde var gözükücek r6 orada 72 gb oradan indirin siz uyurken insin hatta oarada oyunun 10 gbsi inince oyuna girebliyorsunuz ama online giremiyorsunuz oyun tamamen yüklenince girebiliyosunuz oradanda deneyin hem paranız boşa gitmez hemde epice laf atmazsınız.

Top Bottom