Neler Yeni

Rainbow Six Siege Ban Sorunu

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Arkadaşlar bundan 2-3 yıl önce Rainbow Six Siege aldım biraz oynadım ilk operatörümü (valkyrie) açtım sonra az bir zaman geçti bir anda ekranda banlamdığımı söyleyen bir yazı belirdi ben desteğe yazdım ilk başta hep bot cevapladı sonra gerçek kişiler cevapladı ben durumu anlatıyorum yani nerede hile yapmışım video gösterin diyorum ne yapmışım diyor yanıt hiç gelmedi ardından 1 defa daha Steam'den aldım 1 saat oynadım gene banlandım sonra Epic Games'den aldım gene banlandım 1 saat anca oynamışımdır başka arkadaşım bana çarını verdi acaba düzelir diye gene banlandı şimdi merak ettiğim ben yeni bilgisayar aldım tüm parçalar yeni eskiden oynadığım bilgisayar abimin di acaba gene banlanır mıyım ve neden oyundan sürekli banlanıyorum çok güzel harika bir oyun ama oynamak nasip olmadi bir türlü :( hile vallaha açmadım.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Dostum normalde böyle bir durum gördüğümde ya hile kullanmışsın derdim ama sen uğrasmışsın tahminimce bir sebepten bilgisayar bileşenlerinden olan bir ban vardı ondan yedin ve otomatik girdiğin her hesap bir süre sonra ban yiyor yeni sistem dizdiysen ban yiyeceğini zannetmiyorum bence bir dene

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
IP inde de bir sorun olabilir

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum normalde böyle bir durum gördüğümde ya hile kullanmışsın derdim ama sen uğrasmışsın tahminimce bir sebepten bilgisayar bileşenlerinden olan bir ban
Şimdi reis yarın yeniden R6 almayı planlıyorum indirimde benim korkutuğum acaba yeniden ban yermiyim ilk olayda HWID ban atıldı büyük ihtimal çünkü bi 30dk oynuyorum direk ban yiyiyorum acaba bu bilgisayarda boşu boşuna ban yermiyim yersem HWID atılır gene oyunu oynayamam

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Şimdi reis yarın yeniden R6 almayı planlıyorum indirimde benim korkutuğum acaba yeniden ban yermiyim ilk olayda HWID ban atıldı büyük ihtimal çünkü bi 30dk oynuyorum direk ban yiyiyorum acaba bu bilgisayarda boşu boşuna ban yermiyim yersem HWID atılır gene oyunu oynayamam
Dostum denemeden bilemezsin ki ama bilgisayar degistigin için yiyeceğini zannetmiyorum yersen de artık internetten kaynaklıdır

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum denemeden bilemezsin ki ama bilgisayar degistigin için yiyeceğini zannetmiyorum yersen de artık internetten kaynaklıdır
hmm anladım birde ben ilk ban yediğimde gerçekten hile kullanmadım biliyorum bunu sana inandırmam ama neden kaynaklanmış olabilir bir fikrin varmı

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
hmm anladım birde ben ilk ban yediğimde gerçekten hile kullanmadım biliyorum bunu sana inandırmam ama neden kaynaklanmış olabilir bir fikrin varmı
Yarın bilgilendirirmisin kardeşim

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Dostum bug yapmışsan ondan olabilir küfürden olur mu bilmiyorum her türlü şeyden olabilir

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Monitör ne almıştın, güzel mi :D?

HWID ban yemişsindir.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Monitör ne almıştın, güzel mi :D?

HWID ban yemişsindir.
Bende HWID yediğimi düşünüyorum çünkü 30dk oynuyorum hileden ban atıyolar direk

https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-27gl850-b.html aldığım bütceyi aşıp aldım borçladınk biraz bankaya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bug yapmışsan ondan olabilir küfürden olur mu bilmiyorum her türlü şeyden olabilir
Kanka ama hileden ban yediniz yazıyordu ne yapmış olduğumu bilsem bidaha yapmam saten birde oyuna yeni başladım ilk oporetör valkyrie açtım daha oyunu bilmiyorum çözmeye çalışıyorum çat ban

Top Bottom