DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Ben aynısını Steam'den 27'ye aldım hocam.İnanılmaz iyi fiyata aldın.
Ben aynısını Steam'den 27'ye aldım hocam.İnanılmaz iyi fiyata aldın.
az oynamısın var 1k saatin dahaAlıntıyı görüntüle
Bi ara baya sarmış
güncellemelerden sonra sarmamaya başladı yoksa devam ederdim.az oynamısın var 1k saatin daha
Senin aldığın düz sürümü.Ben aynısını Steam'den 27'ye aldım hocam.
düz sürümünü almışın amaBen aynısını Steam'den 27'ye aldım hocam.
ne gibi can sıkıcı update geldigüncellemelerden sonra sarmamaya başladı yoksa devam ederdim.
Normal sürüm 22 tl, bir üst sürüm ise 27'ye düştü birkaç ay önce. O sıra aldım.
Epicle Steamde cross platform var dimi yoksa ayri serverlermi?
Karakterlerde bazı pasif özellikler mevcuttu onlar nerflendi , bu yüzden bazı karakterlerin oyundaki amaçları değişti.Bu yüzden oyun tarzımı değiştirmem gerekiyordu ben de oyunu bıraktım Kişisel bi durum yani seveni de çok o güncellemeleri.düz sürümünü almışın ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne gibi can sıkıcı update geldi
Cross platform varEpicle Steamde cross platform var dimi yoksa ayri serverlermi?
Deluxe en düşük 50 görmüş.Normal sürüm 22 TL, bir üst sürüm ise 27'ye düştü birkaç ay önce. O sıra aldım.
anladım, bende sıklıkla valorant oynayan birisiyim immortal şu an'ki rank fakat kitlesi çok toxic yüksek eloda bile böyle insanlar çıkabiliyor bende oyun değiştirmeyi düşünüyorum rainbowa göz attım indirimdeydi kaptım.Karakterlerde bazı pasif özellikler mevcuttu onlar nerflendi , bu yüzden bazı karakterlerin oyundaki amaçları değişti.Bu yüzden oyun tarzımı değiştirmem gerekiyordu ben de oyunu bıraktım Kişisel bi durum yani seveni de çok o güncellemeleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cross platform var
Nereden alırsan al ortak server.Epicle Steamde cross platform var dimi yoksa ayri serverlermi?
Kendi satın alım geçmişimi ne kadar aldığımı falan gösteren bir yer var mı Steam'de?