2k saati olan biri olarak sarıyor.Steamda 35 TL indirimde olan toplanan pclerin testinden geçirilen bir oyun önerir misiniz ? Sarıyor mu cs go ile farkı nedir mesela ?
CSGOda aim lazım. R6'da hem aim hem taktik.Steamda 35 TL indirimde olan toplanan pclerin testinden geçirilen bir oyun önerir misiniz ? Sarıyor mu cs go ile farkı nedir mesela ?
Cs Go ile olan en büyük farkı operatörlerin (yönettiğimiz karakterin) farklı olması. Cs Go'da 2 karakter var, Terörist ve Anti-Terörist. Birisi bomba kurar diğeri çözer. R6 te buna benziyor, bir taraf bombaları koruyor diğer taraf ise defuser kurarak bombafı deaktive etmeye çalışıyor ancak karakterlerin kullanabildiği özellikleri var. Tuzak olsun, flash bombasından etkilenmemek olsun, sis içi görebilmek, kızılötesi dürbünlü sniper, alev bombası atan silah vs. Çok eğlenceli ve stratejiler ve oynanış tarzından zengin bir oyun. Arkadaşlarla oynayınca daha da eğlenceli oluyorSteamda 35 TL indirimde olan toplanan pclerin testinden geçirilen bir oyun önerir misiniz ? Sarıyor mu cs go ile farkı nedir mesela ?
daha stratejik bir oyun ve evet sarıyor 3 haftada 350 saat yapmistim yani günde 12 saat falan sonra ben ne yapıyorum lan dedim ve oyunu sildimSteamda 35 TL indirimde olan toplanan pclerin testinden geçirilen bir oyun önerir misiniz ? Sarıyor mu cs go ile farkı nedir mesela ?
3200 saat civarı toplam oynama sürem var ancak hâlâ tüm maplerdeki oynanış tarzına ve stratlara hakim değilim. Hala da yeni operatörler eklenmeye devam ediyor ki bu da yine öğrenemeyeceğim demek . Oyun zor ama eğlenceli2 saat oynamış biri olarak alışması zor alışınca fena olacak bir oyun gibi
Bende silmiştim zor diyip3200 saat civarı toplam oynama sürem var ancak hâlâ tüm maplerdeki oynanış tarzına ve stratlara hakim değilim. Hala da yeni operatörler eklenmeye devam ediyor ki bu da yine öğrenemeyeceğim demek . Oyun zor ama eğlenceli
Valorantın cs si diyebilir miyiz anladığım kadarıylaCs Go ile olan en büyük farkı operatörlerin (yönettiğimiz karakterin) farklı olması. Cs Go'da 2 karakter var, Terörist ve Anti-Terörist. Birisi bomba kurar diğeri çözer. R6 te buna benziyor, bir taraf bombaları koruyor diğer taraf ise defuser kurarak bombafı deaktive etmeye çalışıyor ancak karakterlerin kullanabildiği özellikleri var. Tuzak olsun, flash bombasından etkilenmemek olsun, sis içi görebilmek, kızılötesi dürbünlü sniper, alev bombası atan silah vs. Çok eğlenceli ve stratejiler ve oynanış tarzından zengin bir oyun. Arkadaşlarla oynayınca daha da eğlenceli oluyor
Zor olunca daha da çok oynayasım geliyor. Operatör mainlemek de eğlenceli oluyor. Savunmada rook/doc atakta iana/jackal mainledim. Çok eğlenceliBende silmiştim zor diyip
Denemez çünkü valorant ve cs go'daki taktikleri toplayıp 100 ile çarpsan bile R6'teki taktiklerin yarısı bile etmez. Kesinlikle alıp oynamanızı öneririm. 1 saat kadar oynayın eğer beğenmez iseniz iade edersiniz.Valorantın cs si diyebilir miyiz anladığım kadarıyla
R6'te aksiyon olan map sayısı az. Oyunun genel amacı zaten aksiyondan uzak durup taktiklerle rakibi dar alanda tutarak hem alan hem sayı hem de açı üstünlüğünü kurarak alt etmek.Ben sevmedim.Aim'im de iyidir fakat neden bilmiyorum ama oyunda bir aksiyon hissetmedim.Alışması da zor değildi belki çok oyun oynadığıdam dolayaıdır 2 -3 oyunda alıştım.35 ucuz fiyat al 2 saat dene sevmezsen iade edersin.Bu arada CSGO ile kıyaslama yapılacak bir oyun değil.İkisi'nin hissiyatı da farklı.