Neler Yeni

rainbow six siege Hakkında

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
Steamda 35 tl indirimde olan toplanan pclerin testinden geçirilen bir oyun önerir misiniz ? Sarıyor mu cs go ile farkı nedir mesela ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,255
İsim
Oğuz Oğuz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Steamda 35 TL indirimde olan toplanan pclerin testinden geçirilen bir oyun önerir misiniz ? Sarıyor mu cs go ile farkı nedir mesela ?
CSGOda aim lazım. R6'da hem aim hem taktik.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
2 saat oynamış biri olarak alışması zor alışınca fena olacak bir oyun gibi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,385
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Steamda 35 TL indirimde olan toplanan pclerin testinden geçirilen bir oyun önerir misiniz ? Sarıyor mu cs go ile farkı nedir mesela ?
Cs Go ile olan en büyük farkı operatörlerin (yönettiğimiz karakterin) farklı olması. Cs Go'da 2 karakter var, Terörist ve Anti-Terörist. Birisi bomba kurar diğeri çözer. R6 te buna benziyor, bir taraf bombaları koruyor diğer taraf ise defuser kurarak bombafı deaktive etmeye çalışıyor ancak karakterlerin kullanabildiği özellikleri var. Tuzak olsun, flash bombasından etkilenmemek olsun, sis içi görebilmek, kızılötesi dürbünlü sniper, alev bombası atan silah vs. Çok eğlenceli ve stratejiler ve oynanış tarzından zengin bir oyun. Arkadaşlarla oynayınca daha da eğlenceli oluyor

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
daha stratejik bir oyun ve evet sarıyor 3 haftada 350 saat yapmistim yani günde 12 saat falan sonra ben ne yapıyorum lan dedim ve oyunu sildim

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,385
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
2 saat oynamış biri olarak alışması zor alışınca fena olacak bir oyun gibi
3200 saat civarı toplam oynama sürem var ancak hâlâ tüm maplerdeki oynanış tarzına ve stratlara hakim değilim. Hala da yeni operatörler eklenmeye devam ediyor ki bu da yine öğrenemeyeceğim demek :D. Oyun zor ama eğlenceli

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
3200 saat civarı toplam oynama sürem var ancak hâlâ tüm maplerdeki oynanış tarzına ve stratlara hakim değilim. Hala da yeni operatörler eklenmeye devam ediyor ki bu da yine öğrenemeyeceğim demek :D. Oyun zor ama eğlenceli
Bende silmiştim zor diyip

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cs Go ile olan en büyük farkı operatörlerin (yönettiğimiz karakterin) farklı olması. Cs Go'da 2 karakter var, Terörist ve Anti-Terörist. Birisi bomba kurar diğeri çözer. R6 te buna benziyor, bir taraf bombaları koruyor diğer taraf ise defuser kurarak bombafı deaktive etmeye çalışıyor ancak karakterlerin kullanabildiği özellikleri var. Tuzak olsun, flash bombasından etkilenmemek olsun, sis içi görebilmek, kızılötesi dürbünlü sniper, alev bombası atan silah vs. Çok eğlenceli ve stratejiler ve oynanış tarzından zengin bir oyun. Arkadaşlarla oynayınca daha da eğlenceli oluyor
Valorantın cs si diyebilir miyiz anladığım kadarıyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
emre eyiol
Ben de ps için satın almıştım. Daha oynama fırsatım olmadı. Pc’ye almayı düşünüyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,385
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bende silmiştim zor diyip
Zor olunca daha da çok oynayasım geliyor. Operatör mainlemek de eğlenceli oluyor. Savunmada rook/doc atakta iana/jackal mainledim. Çok eğlenceli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorantın cs si diyebilir miyiz anladığım kadarıyla
Denemez çünkü valorant ve cs go'daki taktikleri toplayıp 100 ile çarpsan bile R6'teki taktiklerin yarısı bile etmez. Kesinlikle alıp oynamanızı öneririm. 1 saat kadar oynayın eğer beğenmez iseniz iade edersiniz.

.......

80+ Bronze
Ben sevmedim.Aim'im de iyidir fakat neden bilmiyorum ama oyunda bir aksiyon hissetmedim.Alışması da zor değildi belki çok oyun oynadığıdam dolayaıdır 2 -3 oyunda alıştım.35 ucuz fiyat al 2 saat dene sevmezsen iade edersin.Bu arada CSGO ile kıyaslama yapılacak bir oyun değil.İkisi'nin hissiyatı da farklı.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,385
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben sevmedim.Aim'im de iyidir fakat neden bilmiyorum ama oyunda bir aksiyon hissetmedim.Alışması da zor değildi belki çok oyun oynadığıdam dolayaıdır 2 -3 oyunda alıştım.35 ucuz fiyat al 2 saat dene sevmezsen iade edersin.Bu arada CSGO ile kıyaslama yapılacak bir oyun değil.İkisi'nin hissiyatı da farklı.
R6'te aksiyon olan map sayısı az. Oyunun genel amacı zaten aksiyondan uzak durup taktiklerle rakibi dar alanda tutarak hem alan hem sayı hem de açı üstünlüğünü kurarak alt etmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,641
Üyeler
164,537
Son üye
theGomis
Top Bottom