rainbow six siege hangi paket alınmalı sizce ?

Reaksiyon skoru
18
Epci gameste unıted bundle (Oyunun deluxe sürümü +rainbow extraction) 230tl
Sadece deluxe sürümü 70tl oyunu merak ettim sizce deluxe tek yetermi gerisini oyun içi açarım puanlarla galiba.
Bu oyunda paytowin olayı yok galiba dimi ?

Birde ghostrunner2 brutal editon steamda 13 dolar sizce alınır mı? normal paket ile arasındaki fark değermi ?

P2W yok ama operatörlerin açık olduğu paketi alırsan daha iyi olur, puan biriktirmek zaman alıyor biraz.
Ben Steam üzerinden Ultimate ya da Operator Edition almıştım, büyük ihtimal Operator olanı almıştım.

P2W yok ama operatörlerin açık olduğu paketi alırsan daha iyi olur, puan biriktirmek zaman alıyor biraz.
Ben Steam üzerinden Ultimate ya da Operator Edition almıştım, büyük ihtimal Operator olanı almıştım.
Anladım saolasın peki bu extraction paketi ne oluyor degermi 70 lira yerine 230 vermek ?

Anladım saolasın peki bu extraction paketi ne oluyor degermi 70 lira yerine 230 vermek ?

Extraction başka bir oyun.

Hem Extraction oyununu veriyor hem de Rainbow Six Siege başlangıç paketini veriyor galiba dediğin paket.

He tmm ozaman deluxe alıyorum geçiyorum 70'tl hiçbişey deluxe sürümü olarak.
Teşekkür ederim.

Aslında bütçen varsa Operator Edition almak daha iyi olur, Deluxe Edition'da 1000'lik operatörler var yanlış hatırlamıyorsam diyecektim de 1200₺ olmuş orada da :D Al geç Deluxe Edition.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,315
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri