Rainbow Six Siege Hangi Paket Alınmalı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,392
Öncelikle merhabalar, Steam'den Rainbow Six Siege almayı düşünüyotum hangi paket daha mantıklı çünkü operatör açmak zor diyorlar.
Oyunun kendisi 35,60
Year 7 Deluxe Edition 44,45
Diğer paketleri alamam maalesef. Diğer paketlerden hangisi alınmalı peki alınacak olsa?

Öncelikle merhabalar, Steam'den Rainbow Six Siege almayı düşünüyotum hangi paket daha mantıklı çünkü operatör açmak zor diyorlar.
Oyunun kendisi 35,60
Year 7 Deluxe Edition 44,45
Diğer paketleri alamam maalesef. Diğer paketlerden hangisi alınmalı peki alınacak olsa?
10k lık operatörler hepsi için değer bence yanlış hatırlamıyorsam 10 k lıkların hepsiydi

Kesinlikle Deluxe paket almalısın. Arada 9 lira fark var. 9 liraya günümüz de ne alabilirsin?

Eğer Standart alırsan sana verdiği az bir operatör ile oyundan çabucak soğuyabilirsin. Çünkü R6'da operatör almak zahmetli bir iş, kolay değil.

10k lık operatörler hepsi için değer bence yanlış hatırlamıyorsam 10 k lıkların hepsiydi
10klık derken hangi paket oluyor bu
Year 7 Operator Edition 141,75
Year 7 Ultimate Edition 222,75
Benim dediğim Year 7 Deluxe 44,55 bu yeterli mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle Deluxe paket almalısın. Arada 9 lira fark var. 9 liraya günümüz de ne alabilirsin?

Eğer Standart alırsan sana verdiği az bir operatör ile oyundan çabucak soğuyabilirsin. Çünkü R6'da operatör almak zahmetli bir iş, kolay değil.
Teşekkürler alıyorum o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,775
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri