Rainbow Six Siege Nereden İndirmeliyim?

effective

80+ Silver
Reaksiyon skoru
760
Steamden indirecektim orada pahalı. Epic Games ve Ubisoft Storeda 22tlye düşmüş. Sizce hangisinden almalıyım?

Steamden indirecektim orada pahalı. Epic Games ve Ubisoft Storeda 22tlye düşmüş. Sizce hangisinden almalıyım?
ubi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

epic games i çok önermem bazı sıkıntılar olmuştu çünkü arkadaşım da

Nereden alırsan al farketmez.
ubi .

epic games i çok önermem bazı sıkıntılar olmuştu çünkü arkadaşım da
Epicden alınca ubisofta yönlendiriyor yani her türlü ubisofta gireceksin o yüzden ubisofttan al bir daha uğraşmazsın.
Şimdi baktım deluxe edition 27tl hangisini almak mantıklı. Ne gibi avantajları var arkadaşımla beraber alacağız.

Şimdi baktım deluxe edition 27tl hangisini almak mantıklı. Ne gibi avantajları var arkadaşımla beraber alacağız.
Deluxe al kesinlikle. 10 12 tane operatör açık geliyor ve bu çok gerekli bir avantaj.

deluxe te bir kaç karakter açık olarak geliyor sanırım deluxe öneririm 5 tl ye değer bence

Deluxe al kesinlikle. 10 12 tane operatör açık geliyor ve bu çok gerekli bir avantaj.
oha o kadar mıymış vay be

Epic ten alırsan bile Epic den sakın indirme Ubisoft hesabını bağlamanı isteyecek bağlayıp uplay dan indir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,449
Üyeler
188,938
Son üye
Hogwarst1
Geri