ubi .Steamden indirecektim orada pahalı. Epic Games ve Ubisoft Storeda 22tlye düşmüş. Sizce hangisinden almalıyım?
epic games i çok önermem bazı sıkıntılar olmuştu çünkü arkadaşım daSteamden indirecektim orada pahalı. Epic Games ve Ubisoft Storeda 22tlye düşmüş. Sizce hangisinden almalıyım?
Nereden alırsan al farketmez.
ubisoft
ubi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
epic games i çok önermem bazı sıkıntılar olmuştu çünkü arkadaşım da
Şimdi baktım deluxe edition 27tl hangisini almak mantıklı. Ne gibi avantajları var arkadaşımla beraber alacağız.Epicden alınca ubisofta yönlendiriyor yani her türlü ubisofta gireceksin o yüzden ubisofttan al bir daha uğraşmazsın.
Deluxe al kesinlikle. 10 12 tane operatör açık geliyor ve bu çok gerekli bir avantaj.Şimdi baktım deluxe edition 27tl hangisini almak mantıklı. Ne gibi avantajları var arkadaşımla beraber alacağız.
deluxe te bir kaç karakter açık olarak geliyor sanırım deluxe öneririm 5 tl ye değer benceŞimdi baktım deluxe edition 27tl hangisini almak mantıklı. Ne gibi avantajları var arkadaşımla beraber alacağız.
oha o kadar mıymış vay beDeluxe al kesinlikle. 10 12 tane operatör açık geliyor ve bu çok gerekli bir avantaj.