Neler Yeni

Rainbow Six Sige alınır mı? hala

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Oyunu ilk defa oynıcam fps oyunlarına elim çok yatkında oyunda cs go pubg gibi hile varmı çok ve oyun ölü bir oyunmu acaba almaya değermi 35 liraya 2. si ne zaman gelir ve tekradan dedim gibi oyuncu kitlesi artıyormu yoksa gittikçe azalıyormu

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
oyun alınır fps tarzı oyunları seviyorsan 35 liraya alınır değer

YiğitAysul

80+ Silver
Oyunu ilk defa oynıcam fps oyunlarına elim çok yatkında oyunda cs go PUBG gibi hile varmı çok ve oyun ölü bir oyunmu acaba almaya değermi 35 liraya 2. si ne zaman gelir ve tekradan dedim gibi oyuncu kitlesi artıyormu yoksa gittikçe azalıyormu
Alıcaksan delux veya üstünü al hem epicde kupon var baya ucuza geliyor

hile illaki var oyun hızlı ama beni çok sarmadı 20 saat oynadım sadece sürekli aynı olay dönüyor

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oyunu ilk defa oynıcam fps oyunlarına elim çok yatkında oyunda cs go PUBG gibi hile varmı çok ve oyun ölü bir oyunmu acaba almaya değermi 35 liraya 2. si ne zaman gelir ve tekradan dedim gibi oyuncu kitlesi artıyormu yoksa gittikçe azalıyormu
Parasını sonuna kadar hakeden ver oyuncuları zorlayan bir oyun bende almayı düşünüyorum ama 27 mayıs indirimlerinde güzel bir oyunu kaçırırım diye parayı harcayamıyorum

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ölü değil hala oynanıyor hileye denk gelmedim.Zaten iğne deliğinden gelen mermiye bile ölebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Arkadaşlarınızla oynayın.Arkadaşlarınızla oynamayınca eğlenceli olmuyor

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
1000 saate yakın oynadım hile denk geliyor ama 20 maçta 1 2 kere anca cs gibi 5macın 4unde hile yok oyun ölü değil ama cs valo gibide kolay değil alışman biraz vakit alır

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Oyun tamammen camper oyunu. Oynarken akıl sağlığını kaybedebilirsin. Oyun güzel ama oyunu oynama tarzlarından dolayı oyun kötü gibi

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
ben 62 liraya deluxe edition aldım yeni bence alınır hala oynanıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular