Neler Yeni

Rainbow Six Sige alınır mı? hala

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
Oyunu ilk defa oynıcam fps oyunlarına elim çok yatkında oyunda cs go PUBG gibi hile varmı çok ve oyun ölü bir oyunmu acaba almaya değermi 35 liraya 2. si ne zaman gelir ve tekradan dedim gibi oyuncu kitlesi artıyormu yoksa gittikçe azalıyormu
herkesin kütüphanesinde olması gereken oyunlardan

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Oyunu ilk defa oynıcam fps oyunlarına elim çok yatkında oyunda cs go PUBG gibi hile varmı çok ve oyun ölü bir oyunmu acaba almaya değermi 35 liraya 2. si ne zaman gelir ve tekradan dedim gibi oyuncu kitlesi artıyormu yoksa gittikçe azalıyormu
Hile illaki her oyunda olur ama Rainbow'da az yüksek elo oyunlarda ubisoft'a ticket atıp maçı iptal ettirebiliyorlar elo puanları geri dönüyor fln kesinlikle deluxe editon almalısın bence.

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
ayrıca istersen konuma yeni konuma bakabilirsin indirimle 50 tl altına gelen güzel oyunları derledim

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,648
İsim
Taha yücel
ben aldım ama alışamadım daha bazı tuşları ne işe yarıyor diye anlamaya çalışıyorum alışcaz inşallah

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
rainbow aşktır. beyin gerektirir. o kadar beyin gerektirir ki hiç aiminiz yokken oyun bilgisiyle adam vurabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
Yaklaşık 1-2 senedir oynuyorum bal gibi oyun. Tabii ki alınır.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Alınır, cs gibi hile dolu değil. Oyun zor olduğu için rekabet hissini iliklerinize kadar hissettiriyor. Paranız yetiyorsa 45 liralık olan paketi tavsiye ederim oyuna fazladan operatör ile başlamanız oyuna faha erken alışmanızı sağlar.

Excator23cm

80+ Gold
Tek başınaysan oynanmaz sıkılırın bir süre sonra arkadaşların varsa çok iyi oyun.

Top Bottom