dostlar haftasonu evde takılacağım hangi rakıyı alayım ve yanında hangi mezeleri / yemekleri tüketmek keyifli olur ? ilk rakım boğmaaydı , daha sonra yeni rakı içtim beğenmedim . yeni rakı harici tavsiyelerinizi beklerim
Bir arkadaş beylerbeyinden bahsetti o nasıldır?Yeni Rakı beğenmediysen Tekirdağ ya da Efe rakıyı deneyebilirsin. Mezeye gelince kişiden kişiye göre değişir fakat yeşil elma, haydari, yeşil zeytin salatası, beyaz peynir, fava gibi mezeleri alabilirsin. Fava'yı bulamazsın ama diğerlerini bulursun. Ayrıca barbunya pilaki de güzel olur.
Ağız tadım varmış sevindimBeylerbeyi göbek tabii ki. Yeni rakıyı beğenmemen normal çünkü iğrenç bir şey.
O daha cok tinerci.@Muhyiddin İbnü'l-Arabi Hocam hiç şüphesiz ki size en iyi öneriyi yapacaktır.
Ağzına sağlık çok güzel anlatmışsınGidiyorsun Beylerbeyi Göbek alıyorsun.
Yanına Tam yağlı Ezine peyniri, bulabilirsen bir dilim Kavun, bir de güzel bir Girit Ezmesi veya Haydari yapıyorsun.
Suyu rakıdan sonra değil, rakıyla aynı anda bardağa koyuyorsun. Bardağa buz atma, rakıyı oda sıcaklığında olsun, suyu soğut öyle koy. Buz rakının kristal yapısını bozar, tadını kaçırır.
Aga vodka tadını sevmiyorum yaAga Vodka içilir![]()
O zaman içtiği tineri önersinde bizde kafa yapalım birazO daha cok tinerci.
Onun içtiği değilde daha çok içiş tarzı önemli. Makattan çeke çeke nirvanaya ulaşmış.O zaman içtiği tineri önersinde bizde kafa yapalım birazhahahsksjs
Çayı püskürttüm hahahsjdhdhsOnun içtiği değilde daha çok içiş tarzı önemli. Makattan çeke çeke nirvanaya ulaşmış.
Adam sana şimdi bi Vahdet-i Vücut çekecek, bi Füsûsu'l-Hikem okuyacak, olduğun yerde çarpılıp cinlere meze olacaksınız kardesim ayıptır@Muhyiddin İbnü'l-Arabi Hocam hiç şüphesiz ki size en iyi öneriyi yapacaktır.
Özünde iyi bir insan aslında sadece ilaçlarını almayı unutuorOnun içtiği değilde daha çok içiş tarzı önemli. Makattan çeke çeke nirvanaya ulaşmış.