Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
aRkADaŞlAR yUkARı kAyDıRıp uRünU aLAbilirsiniz diyen kadın ünlülerden nefret ediyorum.
#SaveRalph
Son düzenleme:
Bu neki?
aRkADaŞlAR yUkARı kAyDıRıp uRünU aLAbilirsiniz diyen kadın ünlülerden nefret ediyorum.
#SaveRalph
Kozmetik ürünlerde kimyasallarda diş macunlarinda insanlara satışa sunulmadan önce hayvanlar üzerinde test ediliyor.Bu neki?
Vay şerefsizler, neden yapıyorlar böyle bir şeyiKozmetik ürünlerde kimyasallarda diş macunlarinda insanlara satışa sunulmadan önce hayvanlar üzerinde test ediliyor.
bize zarar gelmesin diye galiba keşke bunu yapanların üstünde denenseVay şerefsizler, neden yapıyorlar böyle bir şeyi
İşin başka bir boyutu ise 1 2 gönderi önce kozmetik reklamı yapan kadın ünlüler böyle içler acısı bir videodan duyar kastılar hikayelerine koyup izleyin diye yazık.Vay şerefsizler, neden yapıyorlar böyle bir şeyi
Klasik popüler kültür köleliği.İşin başka bir boyutu ise 1 2 gönderi önce kozmetik reklamı yapan kadın ünlüler böyle içler acısı bir videodan duyar kastılar hikayelerine koyup izleyin diye yazık.
Tamamen öyle ben de hayvansever görünmeliyim diye paylaşan influencerler 2 gün önce o markaların hep reklamını yapıyordu hatta ilk hikayesi ralph olup 2.si o markalardan bir ürünün linkiydi tamamen ilgi çekme amaçlı paylaşıyorlar ralphıKlasik popüler kültür köleliği.
Hayvanların gıkı çıkmıyo tabibize zarar gelmesin diye galiba keşke bunu yapanların üstünde denense