Bu 2 sistem hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Anakartlar 4.0 mi, hic dikkat etmedim. O zaman onu degistirmeliyim, cünkü ben 5.0 istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla sagolasin kardesim, cok iyi gözün varmis. Hic dikkat etmedim, gercektende 4.0´mis. Iste forumda insanlara sormanin faydasi. Sagolasin.
Kasalarda üst radyatör desteği 240mm. Üst tarafa takmanız en sağlıklısı kasa değişikliği yapmanızı öneririm.
Pcle 5.0 ve 13 faz ve üzeri am5 anakartlar:
Radyatör üst 360 destekli kasalar:

Son düzenleme:
Tamam, o zaman baska kasalara bakacagim, ileri saatlerde bulduklarimi sizinlede paylasirim.

Kasalarda üst radyatör desteği 240mm. Üst tarafa takmanız en sağlıklısı kasa değişikliği yapmanızı öneririm.
Kardesim bir göz atabilirmisin, kasayi degistirdim, önceki sistemi baya bir yeniledim, bu sistem hakkindaki görüsünü alabilirmiyim? Bir uyumsuzluk bir sorun varmi?
1. İşlemci (Prozessor): AMD Ryzen™ 7 7800X3D
2. Anakart (Mainboard): GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7
3. İşlemci Soğutucu (Prozessorkühler): be quiet! Pure Loop 3 LX 360mm
4. RAM (Arbeitsspeicher): Kingston FURY DIMM 32 GB DDR5-6000 (2x 16 GB) Dual-Kit
5. Ekran Kartı (Grafikkarte): MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X OC
6. SSD: Kingston FURY Renegade 1 TB
7. Kasa (Gehäuse): Cooler Master MasterBox TD500 Mesh V2
8. Güç Kaynağı (Netzteil): be quiet! Pure Power 13 M 850W

Ayrica bir önceki yazdigima ek olarak, buda 2. sistem listem. Bütün parcalarda, bir kac secenek mevcut. Hepsini kendi zevkime göre sectim. Bana en uygun ve dogru olan parcalari listeliyebilirmisin kardesim; > https://geizhals.de/wishlists/4785525

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,026
Üyeler
185,211
Son üye
acatchynick
Geri