Neler Yeni

ram alıp taktım görüntü gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak özkan
arkadaşlar öncelikle merhaba anakartım intel h61fhl ve ddr3 bir anakart, yeni ram aldım 8 gblık 1600 mhz fakat anakartım max 1333 mhz frekansına uygunmuş aldığım ramin yinede çalışması lazım değil mi yani demek istediğim 1333 olsa bile 1600 rami 1333 çekip çalıştırması lazım değil çoğu yorumlarda öyle yazıyor, o 1600lük ramimi takınca görüntü gelmiyor pc ye birde hangi rami almalıyım 8+8 almak istiyorum link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
arkadaşlar öncelikle merhaba anakartım intel h61fhl ve ddr3 bir anakart, yeni ram aldım 8 gblık 1600 mhz fakat anakartım max 1333 mhz frekansına uygunmuş aldığım ramin yinede çalışması lazım değil mi yani demek istediğim 1333 olsa bile 1600 rami 1333 çekip çalıştırması lazım değil çoğu yorumlarda öyle yazıyor, o 1600lük ramimi takınca görüntü gelmiyor pc ye birde hangi rami almalıyım 8+8 almak istiyorum link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
BİOS ayarlarını sıfırlayıp dener misin? Lütfen birde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Alakası yok iki ram birbirine uyumlu çalışmalı. h61 o kadar eski bir chipset değil. Düzgün takamamışsındır. Sert bastırarak tak birkaç defa dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alakası yok iki ram birbirine uyumlu çalışmalı. h61 o kadar eski bir chipset değil. Düzgün takamamışsındır. Sert bastırarak tak birkaç defa dene.
skote tam oturuyor çık diye ses geliyor iki tarafdanda hem hiç sallanmıyor kısacası eminim tam oturduğundan
Mesaj otomatik birleştirildi:

BİOS ayarlarını sıfırlayıp dener misin? Lütfen birde.
nasıl yapacağım konusunda en ufak bir fikrim yok yardımcı olursan sevinirim

elimde bir tane 8 gb lık var o kadar ikincisini sipariş vermemiştim emin olmak için

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
skote tam oturuyor çık diye ses geliyor iki tarafdanda hem hiç sallanmıyor kısacası eminim tam oturduğundan

nasıl yapacağım konusunda en ufak bir fikrim yok yardımcı olursan sevinirim

elimde bir tane 8 gb lık var o kadar ikincisini sipariş vermemiştim emin olmak için
Kasa içinde ki anakartın üzerinde ki pili ( Yuvarlaktır ve saat piline benzer) kenarında ki metali çekerek çıkartın. Birkaç dakika bekleyip tekrar takın. Böylece CMOS sıfırlanmış olur.

Top Bottom