Neler Yeni

Ram ekledikten sonra Gpu sıcaklığı arttı.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
2gb ram üzerine 4 ekleyip 6gb ram yaptım ama ekledikten sonra ekran kartı sıcaklığı tek 2gbye nazaran daha fazla oldu bunun sebebi nedir acaba? Mesela normalde yükte 65 derece üstüne pek çıkmazken takviye sonrası 70-75 dereceleri görülüyor oyundayken sorun çıkarır mı? Şunu ekleyeyim tek 2gbiken drop giren oyunlar bu sefer akıcı oynatıyor

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
2gb ram üzerine 4 ekleyip 6gb ram yaptım ama ekledikten sonra ekran kartı sıcaklığı tek 2gbye nazaran daha fazla oldu bunun sebebi nedir acaba? Mesela normalde yükte 65 derece üstüne pek çıkmazken takviye sonrası 70-75 dereceleri görülüyor oyundayken sorun çıkarır mı?
Hadi ama dostum ne sorunu ???
Sistemin daha yüksek FPS verebiliyor artık ekran kartına daha çok yük biniyor ne güzel işte :)
Merak etme sorun değil o sadece performans arttı

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Oyunlarda FPS arttı mı? RAM takviyesi sonrası RAM darboğazı ortadan kalktığından GPU'nun kullanımı arttığı için ısı artmış olabilir.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarda FPS arttı mı? RAM takviyesi sonrası GPU'nun kullanımı arttığı için ısı artmış olabilir.
Şöyle söyleyeyim ETS 2 de nerdeyse 10sn de bir drop giriyordi artık dropsuz, akıcı oynatabiliyor. CsGo da ise maplere çok daha hızlı giriyor. Performans olarka etti. FPS olarak tam bir gözlem yapamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Şöyle söyleyeyim ETS 2 de nerdeyse 10sn de bir drop giriyordi artık dropsuz, akıcı oynatabiliyor. CsGo da ise maplere çok daha hızlı giriyor.
İşte budur, artık GPU'nun performansından daha iyi yararlanabildiginden ısı artmış. Gayet normal hocam.
Daha açıklayıcı olayım; %35-65 dalgalı kullanım ve 65 derece, %99 kullanım 75 derece.
Çözüm olarak seçebilirsin ya da raporlayabilirsin.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır teşekkürler cevap veren herkese.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Şöyle söyleyeyim ETS 2 de nerdeyse 10sn de bir drop giriyordi artık dropsuz, akıcı oynatabiliyor. CsGo da ise maplere çok daha hızlı giriyor. Performans olarka etti. FPS olarak tam bir gözlem yapamadım.
önceden oyunları oynarken drop olduğu için düşükte oynuyordunuz veya sistem drop olduğu için kararlı çalışmıyordur şimdi daha kararlı çalıştığı için ısınmada gayet normal

Top Bottom