B450M-A PRO MAX RYZEN 2200G İŞLEMCİ 2X8 3600MHZ ram var.Ram frekanslarını yükselttiğimde bilgisyar açılmıyor.Ama bilgisayara bir ekran kartı bağlayıp çalıştırdığımda ram frekanslarını yükseltebiliyorum.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Bir çözümü yok mu hocamİşlemci izin veriyor ama apu izin vermiyor galiba.
Elle yükseltilmiyor yükseltince açılmıyor pc sadece 2133 de çalışıyorElle olabildiği kadar yükseltmek.
Bütün değerleri verdim hocam vermediğim değer yokVerdiğin değerler nedir? @RevDeisDou
Bütün değerler ne verdin mesela kaç voltaj verdin ya da gecikme değerlerini ne verdin?Bütün değerleri verdim hocam vermediğim değer yok
XMP profili seçtin mi? Yoksa 2133MHz'i olduğu gibi 3200'e mi yükselttin?Hocam voltaj vermedim direk frekans seçtim öyle gecikme değeri falan da vermedim o kadar bilgim yok
Xmp profili seçtim otomatik 3333 profili seçiyor ekran kartlı açılıyor ekran kartsız açılmıyor.profil açık kendim frekans seçtim yine açılmıyorXMP profili seçtin mi? Yoksa 2133MHz'i olduğu gibi 3200'e mi yükselttin?
2200G bellek kontrolcüsü 3333MHz açmaz genelde, normal. 3333MHz olan XMP profilini seçip sadece frekansı 3000 seçip XMP profilinin ayarladığı gecikmelere falan dokunmadan dener misiniz?Xmp profili seçtim otomatik 3333 profili seçiyor ekran kartlı açılıyor ekran kartsız açılmıyor.profil açık kendim frekans seçtim yine açılmıyor