Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Bir atsana video ve saniyeyiBro ben amd yı diyorum amd support tan tecnopat tan izliyorumda
Bir atsana video ve saniyeyiBro ben amd yı diyorum amd support tan tecnopat tan izliyorumda
Kanka Tmaam tamam ben hallettim bu amd sistemler için bir yazılım tarzı bişey sanırım onu indiriyom simdi amd yonga seti imisBir atsana video ve saniyeyi
Yonga seti kanka ne driveriKanka Tmaam tamam ben hallettim bu amd sistemler için bir yazılım tarzı bişey sanırım onu indiriyom simdi amd yonga seti imis
Özür dilerim ya anakart i sonra indirim dimi dostum bir de suna baksana video da uzun sürüyor ama bende hızlı oldu olmuştur dimuYonga seti kanka ne driveri
Bu chipset driver maks. 1-2 dk sürer bu genelde aygıt yöneticisinde bulunan ünlem sorunu bundan kaynaklıdır.Eğer bunu kurmazsanız zaten Aygıt yöneticisi üzerinde PCIE aygıtı yazan yerde ünlem gözükür.Hepsi 1-2 dk içinde kurulurÖzür dilerim ya anakart i sonra indirim dimi dostum bir de suna baksana video da uzun sürüyor ama bende hızlı oldu olmuştur dimu
Çok saol bro şuan amd den ekran kartı nı indiriyorum sonra video ya göre devam edicem .anakart inkini de indirmem lazim dimiBu chipset driver maks. 1-2 dk sürer bu genelde aygıt yöneticisinde bulunan ünlem sorunu bundan kaynaklıdır.Eğer bunu kurmazsanız zaten Aygıt yöneticisi üzerinde PCIE aygıtı yazan yerde ünlem gözükür.Hepsi 1-2 dk içinde kurulur
Kalan şey BIOS güncellemesi anakart olarak bişey yok chipset,bıos,windows,ekran kartı driver BUNLAR var yani başka bişey yokÇok saol bro şuan amd den ekran kartı nı indiriyorum sonra video ya göre devam edicem .anakart inkini de indirmem lazim dimi
Chipset i ben yaptım dimi simdi . Ekran kartı driver i indi yeniden başladı pc altta gözüküyor inmiştir dimi hocamKalan şey BIOS güncellemesi anakart olarak bişey yok chipset,bıos,windows,ekran kartı driver BUNLAR var yani başka bişey yok
ben yerde kullanıyorum ne olacak ki?Masa değiş kardeşim kasayı da üste al
Kanka havı akışı için pek iyi değil o yüzden ve ısınma varsa daha büyük bir sorun tescil ederben yerde kullanıyorum ne olacak ki?
Kanka sol altta windows tuşuna bas sonra aygıt yöneticisi gir resim at banaChipset i ben yaptım dimi simdi . Ekran kartı driver i indi yeniden başladı PC altta gözüküyor inmiştir dimi hocam
Bro böyle yalnız bir sorun var bende sadece bir tane disk gözüküyor 500 gb olan c ve d yok yani naiman lazimKanka havı akışı için pek iyi değil o yüzden ve ısınma varsa daha büyük bir sorun tescil eder
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka sol altta windows tuşuna bas sonra aygıt yöneticisi gir resim at bana
Chipset kurulmuşBro böyle yalnız bir sorun var bende sadece bir tane disk gözüküyor 500 gb olan c ve d yok yani naiman lazim
Windows sağ tık bas disk yönetimi bak.Yeni mi taktın HDD Falan yani yeni bir disk mi ?Bro böyle yalnız bir sorun var bende sadece bir tane disk gözüküyor 500 gb olan c ve d yok yani naiman lazim
Kanka yok bu da 4 sistem ya sadece 500 gb m2 ssd varChipset kurulmuş
Windows sağ tık bas disk yönetimi bak.Yeni mi taktın HDD Falan yani yeni bir disk mi ?
Videoyu izlersen hızlı erişimden birşeyler yaptı bende aynısı yaotim onda m2 500 gb in yanın farklı bir şey daha ortaya çıkmıştıChipset kurulmuş
Windows sağ tık bas disk yönetimi bak.Yeni mi taktın HDD Falan yani yeni bir disk mi ?
Adam da böyle bişey dah ciktiChipset kurulmuş
Bende böyle cıktı ama deniyorum yapicam sanirimChipset kurulmuş