Aygıt yöneticisinden atabilir misin ? 2 ramiAcer nitro 5 kullanıyorum 16 gb ram var 5600 mhz olarak geçiyor ama cpu z deki değereler böyle ne yapmam gerekiyor (ayrıca ikisinin hızıda eşit değil)
Bir tanesinin 4800 mhz olması saçmaymış. Diğer yerlerden kontrol et bakalımAcer nitro 5 kullanıyorum 16 gb ram var 5600 mhz olarak geçiyor ama cpu z deki değereler böyle ne yapmam gerekiyor (ayrıca ikisinin hızıda eşit değil)
Aygıt yöneticisinden atabilir misin ? 2 rami
Aygıt yöneticinden bulamadımda söyle baktım bi uyumluluk sorunu olurmu sizce birde şuan 4800 mü kullanıyorum bu ramleri acaba ?Bir tanesinin 4800 mhz olması saçmaymış. Diğer yerlerden kontrol et bakalım
Biri 4800 diğeri 5600Çift taraflı ram olduğundan 2 ile çarpmak gerekiyor. DDR double data rate demek yani x2 atacaksın.
Cpu z de şuan kullandığını gösterir. İkiside 4800 olsa öyle gösterirdi. Bunlar ram in kapasitesini değil kullandığı hızı gösteriyor. İkisinin farklı olması saçmalık. Bilgisayar üreticisi ile iletişime geçmeni öneririm. Masaüstünde bios ile ayar yapılıyor ama laptop bios ları genelde böyle şeylere izin vermiyor. Yinede istersen bak ama bios tan bir şey yapabileceğini sanmıyorumAygıt yöneticinden bulamadımda söyle baktım bi uyumluluk sorunu olurmu sizce birde şuan 4800 mü kullanıyorum bu ramleri acaba ?
5600 mhz 2800 olarak gösteriyor ya onun için yazdım. Konu sahibi yazmış zaten biri 4800 biri 5600 diye yani onu açıklamamın gereği yok kendi de biliyor. Biri sonradan eklenmiş.Biri 4800 diğeri 5600
5600Mhz olarak satın aldıysanız aldığınız yer ile iletişime geçin hocam. 4800Mhz olarak çalışıyor ramler. Sonradan yükseltme yaptırdıysanızda 4800Mhz ram takmışlar garantiye gönderin değiştirsinler.Aygıt yöneticinden bulamadımda söyle baktım bi uyumluluk sorunu olurmu sizce birde şuan 4800 mü kullanıyorum bu ramleri acaba ?
Sonradan eklenmiş ama bu ürünü alıp sonra takma gibi değil. Yükseltilmiş olarak almış ve hızı normalden az . Burda tartıştığımız mesele bu zaten5600 mhz 2800 olarak gösteriyor ya onun için yazdım. Konu sahibi yazmış zaten biri 4800 biri 5600 diye yani onu açıklamamın gereği yok kendi de biliyor. Biri sonradan eklenmiş.
Sonradan eklenmiş ama bu ürünü alıp sonra takma gibi değil. Yükseltilmiş olarak almış ve hızı normalden az . Burda tartıştığımız mesele bu zaten
5600Mhz olarak satın aldıysanız aldığınız yer ile iletişime geçin hocam. 4800Mhz olarak çalışıyor ramler. Sonradan yükseltme yaptırdıysanızda 4800Mhz ram takmışlar garantiye gönderin değiştirsinler.
Şimdi hocam ben bu ramleri 4800 olarakmı kullanıyorum anlamış değilim premierde render alırken açtım cpu z yi ram hızı sabit değişme olmuyor (2400 yazan kısımdan bahsediyorum) ayrıca bu ramler stabil çalışırmı 800 mhz için satıcıyla uğraşmak istemiyorum5600 mhz 2800 olarak gösteriyor ya onun için yazdım. Konu sahibi yazmış zaten biri 4800 biri 5600 diye yani onu açıklamamın gereği yok kendi de biliyor. Biri sonradan eklenmiş.
Şuan 4800 olarak kullanıyorsunuz hocam. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Garanti konusundaysada ürünü 5600 olarak aldıysanız ona göre para vermişsinizdir. Hakkınızı aramanızı öneririm.Şimdi hocam ben bu ramleri 4800 olarakmı kullanıyorum anlamış değilim premierde render alırken açtım cpu z yi ram hızı sabit değişme olmuyor (2400 yazan kısımdan bahsediyorum) ayrıca bu ramler stabil çalışırmı 800 mhz için garantiye göndermek istemiyorum açıkçası