Neler Yeni

Ram ile ekran kartım uymuyor sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Sedat Çınar
Öncelikle merhaba benim pc de team force rgb ram var 8gb 2600mhz ekran karti olarak gigabyte 1050ti g1 modeli var. Benim sorunum şu bilgisayari temizlemek için bütün kabloları söküp başka bir masada temizliyorum geri kablolari taktiğimda ise ana kartın üzerinde DRAM uyarısı alıyorum ve ekran kartinin rgb ışıklari yanip yanip sönüyo açılmıyor bu 1. Sorun aynı olayda bazen pc kendisini 5 saniye aralıklarla açıp kapatıyo yani sıkıntı ne çözemedim bi yardımcı olabilirmisiniz .

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
tüm kabloları tam olarak bağladığına emin misin

Fe Man

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Cengiz
Öncelikle merhaba benim pc de team force rgb ram var 8gb 2600mhz ekran karti olarak gigabyte 1050ti g1 modeli var. Benim sorunum şu bilgisayari temizlemek için bütün kabloları söküp başka bir masada temizliyorum geri kablolari taktiğimda ise ana kartın üzerinde DRAM uyarısı alıyorum ve ekran kartinin rgb ışıklari yanip yanip sönüyo açılmıyor bu 1. Sorun aynı olayda bazen pc kendisini 5 saniye aralıklarla açıp kapatıyo yani sıkıntı ne çözemedim bi yardımcı olabilirmisiniz .
Öncelikle elektrik ve güç kablolarını kontrol edelim. Eğer bunlarda sıkıntı yoksa, RAM'de bir sorun oluşmuş olabilir.

Bu nedenle RAM'i diğer slota alıp çalıştırmayı deneyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
buradan tam olarak bişey söylemek dğru olmaz ama
Öncelikle elektrik ve güç kablolarını kontrol edelim. Eğer bunlarda sıkıntı yoksa, RAM'de bir sorun oluşmuş olabilir.

evet bu mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muharrem Karaman
Kablolarda sorun olabilir arkadaşlarında dediği gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Sedat Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Onlari deneye deneye çalıştırabiliyorum zaten ama ram de sıkıntı olabilir mi ?

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
kabloları iyice kontrol et

Top Bottom