- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım. Teşekkürler..o zaman yazılımla alakalı olabilir bende tam bilmiyorum açıkçası
Anladım. Teşekkürler..o zaman yazılımla alakalı olabilir bende tam bilmiyorum açıkçası
Hmm Fakat Oyun performanslarım azalmış durumda...Daha önceden böyle değildi diye biliyorum.150 Fps alıyorsam 70-80 e düşüş yaşıyorum.Windows 10 çok fazla kaynak tükettiği için normal değerler.
Kullanılabilir dediği değer boştaki RAM miktarıdır.
İşlemler bölümünden RAM'i en çok kullanan uygulamalara bakıp gereksiz olanlarını kapatabilirsin.Hmm Fakat Oyun performanslarım azalmış durumda...Daha önceden böyle değildi diye biliyorum.150 Fps alıyorsam 70-80 e düşüş yaşıyorum
1 tane 8GB kullanıyorsan normal.Ve kullanılan slot 1 olarak gözüküyor 2 olması gerekmez midir?
Biliyorum çok şey soruyorum kusura bakmayın çünkü çok şaşkınım böyle bir durumaİşlemler bölümünden RAM'i en çok kullanan uygulamalara bakıp gereksiz olanlarını kapatabilirsin.
1 tane 8GB kullanıyorsan normal.
Evet, garip.Hepsini toplasam yüzde 82 yapacak ne var ki burada sadece opera açık :///
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum çok şey soruyorum kusura bakmayın çünkü çok şaşkınım böyle bir duruma
Sadece Windows Defender Kullanıyorum.(Doğru dürüst çalışmıyor ama) Onun Dışı yanlışlıkla Avast indirmiştim fakat kaldırmıştım tabiikideEvet, garip.
Malware olabilir gibi geldi bana. Anti-Virüs yazılımı kullanıyor musunuz?