muhtar abi 2
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
adata xpg 3200 mhz kullanıyorum
Çöp yazılım. Kapattığı hizmetler geri açılıyor.Mem Reduct tavsiye derim gercekten faydalı
senin önericign mem reduct gıbı program varmı pekı ?Çöp yazılım. Kapattığı hizmetler geri açılıyor.
Hiçbir programı kullanmayın. Bu rehberi uygulayın yeter.senin önericign mem reduct gıbı program varmı pekı ?
pc ik kastında izledim bu videoyu ve benzeri videolar %5 oran fln arttı performansHiçbir programı kullanmayın. Bu rehberi uygulayın yeter.
Hayır. Silmesi mesele değil. Windows kapatılan hizmetleri geri açıyor. Ve program sadece işlemciye, yani kapatılan hizmetlerin geri açıldığı işlem gücü vesilesiyle yük bindiriyor ve işlemciyi gereksiz yere kullanımı öngörülemez şekilde artırıyor ve gereksiz bir işlem oluşturuyor.Mem reduct önermem. Önbelleğini siliyor ki kötü bir işlem.
Hayır. Silmesi mesele değil. Windows kapatılan hizmetleri geri açıyor. Ve program sadece işlemciye, yani kapatılan hizmetlerin geri açıldığı işlem gücü vesilesiyle yük bindiriyor ve işlemciyi gereksiz yere kullanımı öngörülemez şekilde artırıyor ve gereksiz bir işlem oluşturuyor.
Hiç birini önermiyorum. Tabii ki kullanıp kullanmamak size kalmış.EmptyStandbyList daha iyi o zaman.