Neler Yeni

Ram mhz değeri nasıl öğrenilir?

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
samsung 2gb ram`im var bir tane daha 2gb ram eklemeyi düşünüyorum bunun için şuanki ram`imin mhz değerini merak ediyorum. görev yöneticisinde yazmıyor cmdye de wmic memorychip get speed yazdım ama sonuç yok cevap olarak sadece speed yazıyor sonuç olarak mhz değerini nasıl öğrenebilirim?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
CPU-Z yazılımından Memory sekmesine gelip DRAM Frequency değerine bakabilirsiniz, yalnız o değeri DDR (Double Data Rate) olduğu için 2 ile çarpacaksınız.

samsung 2gb RAM`im var bir tane daha 2gb RAM eklemeyi düşünüyorum bunun için şuanki RAM`imin mhz değerini merak ediyorum. görev yöneticisinde yazmıyor cmdye de wmic memorychip get speed yazdım ama sonuç yok cevap olarak sadece speed yazıyor sonuç olarak mhz değerini nasıl öğrenebilirim?
cpu z den
win 10sa gorev yoneticisinden
occt
bios

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
samsung 2gb RAM`im var bir tane daha 2gb RAM eklemeyi düşünüyorum bunun için şuanki RAM`imin mhz değerini merak ediyorum. görev yöneticisinde yazmıyor cmdye de wmic memorychip get speed yazdım ama sonuç yok cevap olarak sadece speed yazıyor sonuç olarak mhz değerini nasıl öğrenebilirim?
bios

Top Bottom