Neler Yeni

Çözüldü✓ Ram mi arızalı yoksa anakart mı ?

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
SİSTEM :
FX-8150
MSİ-760GM-P21 anakart
4 GB ram
GEFORCE 9500 ekran kartı
500 HDD
300W güç kaynağı

tanıdığım sistemi hurdaya verecekti bende aldım tozunu pisliğini temizledim , güç kaynağını onardım , ekran kartını macununu yeniledim bastım düğmeye görüntü yok , ekran kartını , güç kaynağını ve HDD değiştirdim çalışan parçalar taktım yani. yine aynı problem... ısılarını kontrol ettim işlemci pinleri sağlam ve işlemci ısınıyor anakart vram'leri ısınıyor ekran kartı ısınıyor , ram buz gibi bios falan da açılmıyor siyah ekran , tanıdığım ram veya anakart bozuk herhalde dedi , mantık olarak güç gelen donanım ısınır ama ram hiç ısınmadı

sizce ram mi arızalı anakart mı yoksa ikisi de mi ?

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Denemeden bilemeyiz. Kit halinde kullanılıyorsa tek tek farklı slotlarda deneyin. Sonuç alamıyorsanız farklı bir RAM modulü ile farklı slotlarda deneyin. Eğer yine çalışmıyorsa sıkıntı anakarttadır.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denemeden bilemeyiz. Kit halinde kullanılıyorsa tek tek farklı slotlarda deneyin. Sonuç alamıyorsanız farklı bir RAM modulü ile farklı slotlarda deneyin. Eğer yine çalışmıyorsa sıkıntı anakarttadır.
tek modül elimde fazla ram de olmadığı için yeni ram almayı düşünüyorum , teşekkürler yardımın için

Top Bottom