Neler Yeni

30.000TL DDR5 32GB Ram Sistem Yardımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
zaten 3070 i 15.000 e vereyim demiyorum komple sistemi 15 e elden çıkarmayı değer görmüyorum açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

elimde 20k nakit var elimdeki sistemi de çöp fiyatına 13-14 den sattım diyelim sıfır sistem 30-40k aralığında var mıdır hocam önerebileceğiniz peki?
O zaman kafanızda bir fiyat oluşması açısından sizi şuraya yönlendireyim. Sistem fiyatları gayet güzel

Taze sistemler

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Hocam ürünün alıcısını bulmak gerçekten zor ama 10-11 ay ? Gerçekten uzun bir süre
doğru diyosunuz hocam ben mi beceriksizim bilmiyorum ama geçen yıl bu zamanlarda ürünün fotoğrafı açıklamalarıyla sahibindene yükledim 23k fiyat koymuştum sistemin detayları konunun ilk mesajında var, 22 21 20 diye düşe düşe 18k ya kadar indim sistemi şu an hala alan çıkmadı. 2000+ görüntülenme vardı ilanda 60 70 mesaj gelmişti bunların 50 tanesi 15 olur mu yazan adamlar bunlara nasıl vereyim abi yani anlıyorum yeni ürünler çıkıyor değeri düşüyor sistemimin ama sonuçta buradan gelecek parayla geliştirebileceksem satarım sistemimi yoksa niye satayım. Şimdilerde de kaldırdım ilanı artık buralarda yardım arıyorum araştırıyorum işte. Aslında sistemimiden de günlük kullanım ve oyun oynama açısından çok çok memnunum ama bir yıl kadardır bir oyun geliştiriyorum C++ dosyalarını derlemesi uzun sürüyor bir de editörde maksimum kalitede görüntülemek istiyorum sadece oralarda işlemci biraz kasılıyor diye değiştiriyorum yani oyun oynayacak birinin lise öğrencilerinin falan çok rahatlıkla işini görmeli aslında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
doğru diyosunuz hocam ben mi beceriksizim bilmiyorum ama geçen yıl bu zamanlarda ürünün fotoğrafı açıklamalarıyla sahibindene yükledim 23k fiyat koymuştum sistemin detayları konunun ilk mesajında var, 22 21 20 diye düşe düşe 18k ya kadar indim sistemi şu an hala alan çıkmadı. 2000+ görüntülenme vardı ilanda 60 70 mesaj gelmişti bunların 50 tanesi 15 olur mu yazan adamlar bunlara nasıl vereyim abi yani anlıyorum yeni ürünler çıkıyor değeri düşüyor sistemimin ama sonuçta buradan gelecek parayla geliştirebileceksem satarım sistemimi yoksa niye satayım. Şimdilerde de kaldırdım ilanı artık buralarda yardım arıyorum araştırıyorum işte. Aslında sistemimiden de günlük kullanım ve oyun oynama açısından çok çok memnunum ama bir yıl kadardır bir oyun geliştiriyorum C++ dosyalarını derlemesi uzun sürüyor bir de editörde maksimum kalitede görüntülemek istiyorum sadece oralarda işlemci biraz kasılıyor diye değiştiriyorum yani oyun oynayacak birinin lise öğrencilerinin falan çok rahatlıkla işini görmeli aslında.
Hocam insanların maddi durumu belli orasına bir şey diyemem ama sarı site tamamen ölücü dolu ihtiyaç sahibi adam bulmak gerçekten çok zor. Çevrenizde bilgisayarcı tanıdığınız varsa dükkanına koymayı deneyebilirsiniz bence böylelikle esnafta kazanmış olur sizde

Evet dediğiniz gibi eski sistemlerin öyle bir sıkıntısı var ama günlük kullanımlarda çok başarılılar. İlanı bana özelden atın birde ben bakayım müsait zamanımda inşallah

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Hocam insanların maddi durumu belli orasına bir şey diyemem ama sarı site tamamen ölücü dolu ihtiyaç sahibi adam bulmak gerçekten çok zor. Çevrenizde bilgisayarcı tanıdığınız varsa dükkanına koymayı deneyebilirsiniz bence böylelikle esnafta kazanmış olur sizde

Evet dediğiniz gibi eski sistemlerin öyle bir sıkıntısı var ama günlük kullanımlarda çok başarılılar. İlanı bana özelden atın birde ben bakayım müsait zamanımda inşallah
İlanı geçenlerde kaldırdım hocam da geri yükleyince veya sistemin görselleriyle özelliklerini atabilirim bir yardımınız olursa çok makbule geçer

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Monitörlü değil ama kasa toplanır gibi hocam

tabii ki hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
toplayabilir misiniz bana ben baktım ama hep aşıyor bütçeyi.

Top Bottom