Neler Yeni

Ram Nasıl Takılır ? Kendim Takabilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
Merhaba arkadaşlar. Apu sistemime bir adet daha 8gb ram aldım. Rami kendim takabilirmiyim? takınca biosdan vs. bi ayar yapmam lazımmı? (eski ramin aynısı). Bu ram performansımı ne kadar artırır almakla iyi etmişmiyim sizce? her türlü eleştiriye vs. açığım yanıtlarınız beni çok mutlu eder şimdiden teşekkür ederim.
İşlemcim R5 Pro 4650g

Anakart: MSİ B450 a pro max

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Merhaba arkadaşlar. Apu sistemime bir adet daha 8gb ram aldım. Rami kendim takabilirmiyim? takınca biosdan vs. bi ayar yapmam lazımmı? (eski ramin aynısı). Bu ram performansımı ne kadar artırır almakla iyi etmişmiyim sizce? her türlü eleştiriye vs. açığım yanıtlarınız beni çok mutlu eder şimdiden teşekkür ederim.
İşlemcim R5 Pro 4650g

Takilisi çok basit. Abdullah abinin videosunu izleyip takabilirsin.
Çok iyi yapmışsın. Apu işlemciler dual channella pc nin performansı %40 ya yakın artar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler ikinize de

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
almakla çok iyi yapmışsın arkadaş videoyu atmış zaten biostan xmp kapalıysa açabilirsin onun da videosu vardır.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Evet takarsın.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,952
İsim
Emre Zengin
İşlemcim R5 Pro 4650g

Ryzen 5 3400G'li sistemim var. Şöyle örnek vereyim 3200 MHz'de 8 GB RAM'de 80-90 FPS alırken, 3200 MHz 8x2 GB RAM'de 140-150 FPS almıştım.
RAM'in en altında çıkıntı var onu anakarta göre hizala sonra iki elinin baş parmaklarıyla sağdan ve soldan olmak üzere bastır çıt sesini duyacaksın. RAM'i taktıktan sonra delete ile BİOS'a gir a-XMP aktif değilse a-XMP 1 olarak ayarla sonra exit menüsünden kaydedip çık.

Top Bottom