Ram overlock

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,638
Sadece xmp profılı ıle 3333mhz yapabıldım bır sorun cıkmadı ama 3600 yapmak ıstıyorum bu ram cıkabılır mı anakartım msı b450m a pro max desteklermı bıde yardım edebılecek bırısj varmı

XMP ile 3333 MHz destekleyen RAM mi varmış ya? :D RAM marka modeli nedir?

Gecikme nedir? Çip modeli nedir? Memtest86'dan sorunsuz geçti mi?
Test yapmadım aynı ramde olan bırı bunu yapabıldım dedı bende bır sorun oluyormu dedım yok dedı aldım saatlerce kullandım oyun oynadım uzunca bısey olmadı ama o dedıgın testı yapmadım

T

amam suan format atıyorum drıverları kurduktan sonra dırek onu ındırıp testı baslatacagım sızce 3600mhz olabılecek optansıyel varmı
Valla çiplerine bi' bakalım ona göre bir şey söyleyelim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    107.8 KB · Hit: 32
Valla hocam bu modelde ne kadar Samsung B-die çip olsa da overclock olmayan model çip bu. Çok bir şey beklemeyin. 3333 MHz görmeniz bir mucize gibi bir şey. 3600 MHz'i de deneyin ama voltaj arttırın. Eğer çalışırsa ve stabil olursa bilmiyorum. Corsair kafasına göre koyuyor çipi.

Valla hocam bu modelde ne kadar Samsung B-die çip olsa da overclock olmayan model çip bu. Çok bir şey beklemeyin. 3333 MHz görmeniz bir mucize gibi bir şey. 3600 MHz'i de deneyin ama voltaj arttırın. Eğer çalışırsa ve stabil olursa bilmiyorum. Corsair kafasına göre koyuyor çipi.
O zaman 3333mhz kaldın rıske gırmeye gerek yok ılerıde bunları satıp 3600mhz ram alırım tesekkur yınede ilgin için iyi aksamlar

O zaman 3333mhz kaldın rıske gırmeye gerek yok ılerıde bunları satıp 3600mhz ram alırım tesekkur yınede ilgin için iyi aksamlar
Eyvallah. 3333 MHz'de kalacaksan Memtest86 testi de yap, stabiliteyi görmüş olursun.

Geri