Neler Yeni

Yardım RAM SEÇİMİ YARDIM !! 32 GB VS 48 GB VS 64 GB

Hangisi alınmalı sizce ? minimum 5 sene ram derdim olsun istemiyorum

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Görkem çetinkaya

Butceniz varsa 64 alin da suan jic bir isinze yaramaz. Eksrem seyler yapmiyorsaniz tabi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Butceniz varsa 64 alin da suan jic bir isinze yaramaz. Eksrem seyler yapmiyorsaniz tabi
Bütçe var hocam fakat pc'yi iş amaçlı kullanmıyorum sadece oyun oynuyorum. Arka planda ise ram tüketen sadece 2. monitörümde yayın izliyorum. Kullanım durumum bu şekilde.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Görkem çetinkaya
Bütçe var hocam fakat pc'yi iş amaçlı kullanmıyorum sadece oyun oynuyorum. Arka planda ise ram tüketen sadece 2. monitörümde yayın izliyorum. Kullanım durumum bu şekilde.
Butce varsa alin hocam ama dedigim gibi oyunlarda pek fark olmaz 32 ile 64 gb arasinda

asko56

80+ Silver
32 yeter anormal rakamlar vermeye deymez oyunlarda bile yeni yeni 12 gb sınırını geçti ram kullanımı bir 5 yıl sonra anca 32 nin ömrü gelmeye başlar üstüne beyaz diye fazla para veriyorsunuz daha uyguna siyah ram varsa ona bakmanızı tavsiye ederim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Butce varsa alin hocam ama dedigim gibi oyunlarda pek fark olmaz 32 ile 64 gb arasinda
Zamanında bana 32 az olur diyenler de oldu yeterli gelir diyenler de oldu. O yüzden 32 biraz üzer gibime geliyor yani 2-3 sene sonra sıkıntı yaşatır gibi. Bir de RGB'si yok 32'nin. 64 olan da sanki overkill olacak gibime geliyor. 48 daha mantıklı olmaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

32 yeter anormal rakamlar vermeye deymez oyunlarda bile yeni yeni 12 gb sınırını geçti ram kullanımı bir 5 yıl sonra anca 32 nin ömrü gelmeye başlar üstüne beyaz diye fazla para veriyorsunuz daha uyguna siyah ram varsa ona bakmanızı tavsiye ederim
Hocam full beyaz setup diziyorum o yüzden o 3 ram'dan birini almam gerekiyor. Bu arada üst mesajımı okur musunuz diğer hocama sorduğum şeyi size de sorayim.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Görkem çetinkaya
Zamanında bana 32 az olur diyenler de oldu yeterli gelir diyenler de oldu. O yüzden 32 biraz üzer gibime geliyor yani 2-3 sene sonra sıkıntı yaşatır gibi. Bir de RGB'si yok 32'nin. 64 olan da sanki overkill olacak gibime geliyor. 48 daha mantıklı olmaz mı ?

Hocam full beyaz setup diziyorum o yüzden o 3 ram'dan birini almam gerekiyor. Bu arada üst mesajımı okur musunuz diğer hocama sorduğum şeyi size de sorayim.
Yasatmaz hpcam bos yapmislar

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İshak Çakır
Yüksek ram isteyen bir işiniz yoksa 32 GB her işinizi görür

asko56

80+ Silver

32 niye yetmesin ultra iş mi yapacaksın oyun sistemi için çok fazla zaten 32 gb şuanda 16 gb bile kurtarıyor zaten oyun yapımcıları insanların kullandıgı sistemleri dataları alarak zaten pc ye optimize ediyor steam istatistiklerinde en çok tercih edilen ekran kartları ne ise ona göre yapılıyor oyunlar 32 baya uzun süre götürür seni ama takıntın varsa 48 al kafan rahat olsun ama 32 nin yetmeyecegi yer yok

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre
Discord
necromancerr

64 gb al bütçe varsa eğer yeni yeni 32 gb standart hale geldi (Şu son 2-3 senede) 64 gbnin daha yiyecek ekmeği çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,763
Üyeler
160,597
Son üye
roporoman
Top Bottom