arkadaşlar sistemde halihazırda takılı ramim
8gb corsair 2133mhz CL15 (tek)slotlu ram
oyunlarda pek verim alamıyorum 8 yeterli kalmıyor pubg bannerlord gibi oyunlarda 8gb ram için bütçem yok o yüzden 4 gb olana yöneldim ve internette su rami buldum
Hi-Level Hlv-Pc17066D4-4 G 4 GB 2133 MHz PC Ram CL DEĞERİ 15'DİR BENİMKİYLE AYNI
soruma gelecek olursam bu rami alıp 2.slota taksam sorunsuz bir şekilde çalışır mı ve bahsettiğim oyunlarda fps artışı olur mu ?
yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
oyunlarda pek verim alamıyorum 8 yeterli kalmıyor pubg bannerlord gibi oyunlarda 8gb ram için bütçem yok o yüzden 4 gb olana yöneldim ve internette su rami buldum
Hi-Level Hlv-Pc17066D4-4 G 4 GB 2133 MHz PC Ram CL DEĞERİ 15'DİR BENİMKİYLE AYNI
soruma gelecek olursam bu rami alıp 2.slota taksam sorunsuz bir şekilde çalışır mı ve bahsettiğim oyunlarda fps artışı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve 12 gb ram iş görür mü ?arkadaşlar sistemde halihazırda takılı ramim
oyunlarda pek verim alamıyorum 8 yeterli kalmıyor PUBG bannerlord gibi oyunlarda 8gb ram için bütçem yok o yüzden 4 gb olana yöneldim ve internette su rami buldum