- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tak kanka bir problem yaşamazsın. Pcde dokunmayacağın yerlerde zaten belirli güvenlik etiketleri olur. O güvenlik etiketlerine zarar vermediğin sürece sadece ram takmakla garantisi sonlanmaz.
EDİT: Kanka HP marka pc için işler değişikmiş. Kendin takmamanı öneriyorum.
Alıntıyı görüntüle
Arka kasa açıldığı anda garanti biter diye biliyorum m.
Her firma için farklı bu durum. Bazıları kendiniz takabilirsiniz diyor bazıları takarsanız garanti dışı kalır diyor. O yüzden teknik servisi arayıp sorun . En doğru cevabı onlar verir.
yok dokunmaman gereken yerlerde zaten etiket gibi bişey var o etiketleri kaldırırsan sıkıntı
Büyük ihtimalle garanti dışı kalır.
Eğer laptopun alt kısmında bulunan vidaların üzerinde vidaların baş kısmı kadar etiket var ise alt kapağı sökmen bile garanti kapsamına çıkar. Bazı laptoplar'da Alt kapakta bu etiketlerden yoktur fakat markadan markaya değişmek ile birlikte , alt kapağı söksen bile çoğu parçanın üzerinde bu etiketten olabiliyor. Ayrıca etiket olmaması senin kapağı söktüğünde garantiyi bozmayacağın anlamına gelmiyor. Vidaların söküldüğü anlaşılabilir ve ileride servise gitmen gerektiğinde servis bunu sıkıntı yapabilir.
HPnin müşteri hizmetlerine sorup bilgi alman en sağlıklısı. Bende HP laptop için benzer bir durumu sorduğumda donanıma zarar vermediğiniz sürece içini açabilirsiniz demişlerdi. Ama parça kaynaklı durumlar değişebilir sormakta fayda var.
Beyler hp ye mesaj attım sıkıntı olmaz diyorlar