- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evetbirde taktığınız ram 16 gb mı ?
Evetbirde taktığınız ram 16 gb mı ?
anakart ramı desteklediği mhzde çalıştırır dediğiniz yanılşhocam cpu z programından anakart ve işlemci modeline bakar mısınız işlemcinin desteklemediği mhz çalıştırıyor olabilirsiniz
ramde sıkıntı olabilir hocam diğer ramı çıkarıp sadece yeni aldığınız ramle çalıştırmayı denermisiniz
tek modül çalıştırmış hocamanakart ramı desteklediği mhzde çalıştırır dediğiniz yanılş
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramde sıkıntı olabilir hocam diğer ramı çıkarıp sadece yeni aldığınız ramle çalıştırmayı denermisiniz
o zaman ramde sorun vardır ddr4 anakartların neredeyse tamamında 32/64gb desteği vartek modül çalıştırmış hocam
Eski tam de çalışmıyoro zaman ramde sorun vardır ddr4 anakartların neredeyse tamamında 32/64gb desteği var
nasıl yani hocamEski tam de çalışmıyor
nasıl yani
Eski ram de takıyorumnasıl yani hocam
o zaman ya bios pili sorunnludur ya ram slotu yada anakartta sorun vardırMesaj otomatik birleştirildi:
Eski ram de takıyorum
Oda olmuyor
farklı DDR ramlari aynı slota takamaz hocamdoğru taktığına ve DDR farklılığı olmadığına emin misin
@Emmree8gb ramim vardı 16 gb aldım 8 çıkarıp 16 yı taktım ama PC ye ekranı vermiyor
Anakartına bakarak modeli söyler misin? RAM'leri yerine oturttuğundan emin misin?Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski ram de takıyorum
Oda olmuyor
Bios sıfırlayın8gb ramim vardı 16 gb aldım 8 çıkarıp 16 yı taktım ama PC ye ekranı vermiyor