aga valla uğraşamam daha zaten hata veriyor yarın da bitityor 14 günü işten geçti gibi zatewn inşalalh sıkıntısı yoktur ilerdede çıkarsa garantiyle ugraşırız yapıcak bir vşey olmaz. ama inşallah yoktur sıkıntı .Hayır, ben aldığımdan beri yapmadım fakat sistemi aldıktan sonra 14 gün içinde yapmakta fayda var.
Eğer sorunlu ise garanti ile uğraşma derdinden kurtarır.
Suan prime 95 ve furmark 2 sini birden acip test yapiyirum 2 side %100 yukte islemci 87 derece suan normalmi? Analamdim islemcim amd ryzen 5 2600 ekran karti 69 derece ama islemci 87 15 dk oldu baslatali birde ram testini yapicaktim fakat memtest programi flasaha dosyalari atarken hata veriyor anlamadim bendeYeni aldıysanız kesinlikle gerek var. Prime95 ile CPU furmark ile GPU testi ve Memtest86 ile de ram testi yap. Sorunlu olabiliyor bazen. Çok süreceğini düşünmüyorum zaten hepsini toplasan maksimum 2 buçuk 3 saatini alır.
Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...www.technopat.net
İşlemci kritik değerlere gelmiş termal macun değişiminin zamanı gelmiş işlemci için ekran kartı derecesi güzel.Suan prime 95 ve furmark 2 sini birden acip test yapiyirum 2 side %100 yukte islemci 87 derece suan normalmi? Analamdim islemcim amd ryzen 5 2600 ekran karti 69 derece ama islemci 87 15 dk oldu baslatali birde ram testini yapicaktim fakat memtest programi flasaha dosyalari atarken hata veriyor anlamadim bende
Sistemi daha 3 gun once topladim zaten nasil biyle olabiliyor anlamadimİşlemci kritik değerlere gelmiş termal macun değişiminin zamanı gelmiş işlemci için ekran kartı derecesi güzel.
Alıntıyı görüntüle