Neler Yeni

RAM UPGRADE YAPACAĞIM ACİL YARDIM LAZIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
Merhabalar yeni ram alacağım internette birkaç video izledim forumlardan baktım ancak emin olamadım buradan da sormak istedim elimde Corsair vengeance 8x2 dual 3600mhz cl20 ram leri var buna ram takviyesi yapmak istiyorum piyasada aynı ramden hiçbir şekilde yok bende amazondan bu rami buldum amazon herhangi bir uyumsuzluk problemi yaşarsam koşulsuz şartsız 30 gün iade kabul ediyor sistemimdeki ramlerin yanına bu ramden 2 tane alsam sıkıntı çıkarır mı yardımcı olursanız çok teşekkür ederim ona göre sipariş vereceğim bu ram benimkinin cl ve mhz değerinden farklı sadece aynı marka birde amazondan almak istiyorum iade için çok iyi bir politikası var ancak çabuk olmam lazım ddr4 ram çok az kalmış amazonun sattığı

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Eren Bilal Cihan
Merhabalar yeni ram alacağım internette birkaç video izledim forumlardan baktım ancak emin olamadım buradan da sormak istedim elimde Corsair vengeance 8x2 dual 3600mhz cl20 ram leri var buna ram takviyesi yapmak istiyorum piyasada aynı ramden hiçbir şekilde yok bende amazondan bu rami buldum amazon herhangi bir uyumsuzluk problemi yaşarsam koşulsuz şartsız 30 gün iade kabul ediyor sistemimdeki ramlerin yanına bu ramden 2 tane alsam sıkıntı çıkarır mı yardımcı olursanız çok teşekkür ederim ona göre sipariş vereceğim bu ram benimkinin cl ve mhz değerinden farklı sadece aynı marka birde amazondan almak istiyorum iade için çok iyi bir politikası var ancak çabuk olmam lazım ddr4 ram çok az kalmış amazonun sattığı
elinizdekileri satıp 16x2 yapmanız en mantıklısı olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elinizdekileri satıp 16x2 yapmanız en mantıklısı olacaktır
Zaten amazondan alırsam 2 adet almayı düşünüyorum en kötü elimdekileri 2.ele çıkaracağım ancak onlarla beraber kullanabilir miyim asıl o benim için önemli kullanabilirsem 48 olacak

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Eren Bilal Cihan
Zaten amazondan alırsam 2 adet almayı düşünüyorum en kötü elimdekileri 2.ele çıkaracağım ancak onlarla beraber kullanabilir miyim asıl o benim için önemli kullanabilirsem 48 olacak
Kullanırsınız ama çok sağlıklı olmaz

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
16x2 yapın daha rahat olur

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
16x2 yapacağım büyük ihtimalle ancak ekstra önceki ramleri kullanabilir miyim biraz onun derdindeyim yada 32 ile 48 gb ram arasında fark olur mu buda önemli
32 yapmanız yeterli 48 fazla kaçacaktır anakart nedir bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
çift kanal özelliği var eski ramlerle çalışabilir ama bence 16x2 yapın ramlerin volatjlarının aynı olmasına dikkat edin
sanırım voltaj değerleri aynı peki bir sorum daha var, bende şuan 3600mhz cl20 var 3200mhz cl16 mı almak daha mantıklı yoksa 3600mhz cl18 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
CL değeri ne kadar azsa daha iyi diye biliyorum
peki benim ramler ile mhz i uyumlu olan ancak cl si farklı olanı o zaman tercih edebilir miyim benim için önemli olan ilk olarak benim ramlerle çalışması olmazsa artık yapacak bir şey yok

Top Bottom