Neler Yeni

Ram Uyumu hakkında bilgi

espinuol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Yılmaz
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar.Bilgisayarımda bulunun 2 adet ram ekte vardır.2 slotda ki gözüken ram orda marka model yazmıyor fakat
Kingston 2GB 667MHz DDR2 Ram (KVR667D2N5/2G) budur.Ben aynı ramden bir tane daha almak istiyorum toplamda 6 gb olucak bir uyumsuzluk sorunu veya çalışmama durumu olur mu ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    54.2 KB · Hit: 38

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar.Bilgisayarımda bulunun 2 adet RAM ekte vardır.2 slotda ki gözüken RAM orda marka model yazmıyor fakat
Kingston 2GB 667MHz DDR2 RAM (KVR667D2N5/2G) budur.Ben aynı ramden bir tane daha almak istiyorum toplamda 6 gb olucak bir uyumsuzluk sorunu veya çalışmama durumu olur mu ?
Aynı RAM'den alırsan sorun olmaz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
6GB yapsan bile EN fazla 5FPS falan fark olur.

SN0GG3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yavuz Kaya
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar.Bilgisayarımda bulunun 2 adet RAM ekte vardır.2 slotda ki gözüken RAM orda marka model yazmıyor fakat
Kingston 2GB 667MHz DDR2 RAM (KVR667D2N5/2G) budur.Ben aynı ramden bir tane daha almak istiyorum toplamda 6 gb olucak bir uyumsuzluk sorunu veya çalışmama durumu olur mu ?
anakartın ney ve DDR 2 pek +2gb farketiceni sanmam

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
6GB yapsan bile EN fazla 5FPS falan fark olur.
Aynen öyle bir de bu algı var. RAM basit, anlaşılır ve upgrade'i kolay bir bileşen olduğu için herkes eski bilgisayarına RAM ekleyip çok iyi bir performans artışı alacağını düşünüyor. Ama sonu hep hüsran bitiyor tabi.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gene olur. Sadece CS Gibi oyunlar 5-6GB kullanıyorlar. Öbür oyunlar 11-12GB en az.
hiç olmasa bile ani drop girmeleri olmaz hocam

Katılıyorum.
Aynen öyle bir de bu algı var. RAM basit, anlaşılır ve upgrade'i kolay bir bileşen olduğu için herkes eski bilgisayarına RAM ekleyip çok iyi bir performans artışı alacağını düşünüyor. Ama sonu hep hüsran bitiyor tabi.

espinuol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu iddaa etmiyorum sorum belliydi cevapta vermişsin üstte teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartın ney ve DDR 2 pek +2gb farketiceni sanmam
Konuda var anakart modelim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,541
İsim
Sarp Yılmaz
Aynı rami alırsan sorun olmaz.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bunu iddaa etmiyorum sorum belliydi cevapta vermişsin üstte teşekkür ederim.
Sana söylemedim zaten dostum. Bu tarz düşünen çok kişi var. CPU-Z'den haberi olan adam bunu da bilir zaten. Ancak herkes aynı bilgiye sahip değil maalesef. Müsterih ol. :giggle:

Top Bottom