Atnica 80+ Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 381 Dahası Reaksiyon skoru 133 İsim Tuna 7 Nisan 2022 #1 sorun başlıkta bu sorun her pc başlattığımda oluyor görev yöneticisnden akışlar diye bir şey var onun görevini sonlandırınca sorun düzeliyor ben bunu nasıl düzelticem virüs filn mı acaba
sorun başlıkta bu sorun her pc başlattığımda oluyor görev yöneticisnden akışlar diye bir şey var onun görevini sonlandırınca sorun düzeliyor ben bunu nasıl düzelticem virüs filn mı acaba
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,535 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 7 Nisan 2022 #2 Virüs taraması atın bi. Kaspersky-Malwarebytes ile.
Atnica 80+ Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 381 Dahası Reaksiyon skoru 133 İsim Tuna 7 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DerratiX yazmış: Virüs taraması atın bi. Kaspersky-Malwarebytes ile. Devamı için tıklayın... malwarebytes de yaptım ama çıkmadı
DerratiX yazmış: Virüs taraması atın bi. Kaspersky-Malwarebytes ile. Devamı için tıklayın... malwarebytes de yaptım ama çıkmadı