Çözüldü✓ Oyuna girince durduk yere aniden donan bilgisayar

Reaksiyon skoru
0
Pc özelliklerim
a320m-a pro
rtx 2060 6gb
Apacer 8gb 3000mhz x2 ram(16gb)
Ryzen 5 5500
Vaseky v800 240gb ssd
Win 10 pro

Windows ssdye kurulu, şu ana kadar hiç böyle bir sorun yapmıyordu ancak geçen aydan beri yapıyor işlemci yüzdeliği %40, Ekran kartı %100 78 derece , ramler %40 civarı, ssd %100 40 derece civarlarında her şey çok normalken alt tab atıp chrome a girince bir anda pc donuyor ya 30 saniye içinde düzeliyor ya da explorer.exe çökmüş şekilde devam ediyor ne görev yöneticisi ne ctrl alt del ne aşşağıdaki sekme barı ne de alt tab her şey kilit oyundan ses falan geliyor ama ekran donuk, ara sıra mouse falan da kitleniyor bir kaç dakika kendine gelmiyor sonra bi anda düzeliyor devam, fps ile sorunum yok 180fps civarlarında oynuyorum bir anda bu şekil kilitleniyor, ssd sağlığı 100 performansı 99 çıktı, bazı arkadaşlar psu yetersiz diye düşünecektir ancak psu da 600w 80+ ve funmarklar ssd testler yaptım ağır yüklerde bile donmuyorlar bir prizde pc haporlör int adaptör ve monitör bağlı acaba , bir ay önce taktığım haporlörden biraz sonra başladı bu sorun. acaba priz mi o kadar gücü veremiyor diyeceğim hem hdd hem işlemciyi full yükte çalıştırıp funmarkta ekran kartını da full güçte çalıştırdım yine bir kasma donma yok kafayı yiyeceğim nedir sorun?

yaptım dostum 2.30 saat sürdü herhangi bir sorun gözükmüyor, ram %80 yüklere bile çıktığında sorun olmazdı şuan %40larda oyun açınca donmalar başlıyor

beyler sorun benle alakalı değilmiş rtx 4070li bir arkadaşım da aynı sorunu yaşıyormuş oyunla alakalı sorun çözülmüştür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,598
Üyeler
185,292
Son üye
kaptankazim
Geri