Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Yunus Şahin
Amd sistemlerde donanım stabilize cok önemli. ama benim kafama taktigim amd kullanicisi olarak fsr 3 cok kötü. ve ayni şekilde sundan 100/100 eminim ki amd saç ve su gibi yada ağaç yapraklari gibi detaylari işlemeyi beceremiyor. 2k ultra da gözüme batar oldu bu detay.

Sadece bende sanıyordum. Dediğiniz gibi saçlar falan piksel, çok keskin gibi oluyor hafif silik gibi dimi hocam?

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Enis
6900xt kullanıyorum bu sorunları 1 kez yaşamadım tak çalıştır kart istiyorsan nvidia alcaksın zaten

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,601
İsim
Anon
6900xt kullanıyorum bu sorunları 1 kez yaşamadım tak çalıştır kart istiyorsan nvidia alcaksın zaten
hocam bilmiyorum fakat amd forumlarında gezdim bu sorunu yaşayan varmış baya
geçen sene de vardı bu hata çözülmüştü ben de rx 6750 xt vardı

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Göksel
2 yıldır 6700xt kullanıyorum bende bi sorun olmadı kartı garantiye yollayın belki bi sorunu vardır

TahinPekmez

80+ Silver
Sadece bende sanıyordum. Dediğiniz gibi saçlar falan piksel, çok keskin gibi oluyor hafif silik gibi dimi hocam?
aynen öyle arkadaşim 7900xtx kullanıyor 4k da bile ayni maalesef. dedigim yerlerde kaplamalarda sıkıntı oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammet bayzit
hocam kendim 9 aydır 7600 kardeşime de 3 ay önce 7800xt aldık ben şahsen bunlarla karşılaşmadım ( KARTIN BOZUK OLMADIĞINI VARSAYARAK ) fakat bir kaç defa kendi sistemimde sürücü hatasıyla karşılaştım ama bu driverdan dolayı olmadı yüklediğim tr yamalardan dolayı 2 kere yaşadım yanlış değilsem oyun çöküyordu kart driveri hata verdi diyordu bende görünce korkmuştum fakat sallamadım ama kartla alakalı sorun yoktu oyunu silip yükleyince uyarı vermiyordu diyeceğim şu bu uyarılar sadece kartla alakalı olmuyor bence bir kökten format veya win11 geçip denesen daha iyi olur gördüğüm kadarıyla baya bir şey denemişsin bu kadar uğraşma bence win 11 pro yükle geç onu da dene (KART BOZUK ŞÜPHESİYSE) hala devam ederse ver garantiye baksınlar sen niye uğraşıyorsun para vererek aldığın bir mal bu sonuçta hatta 15 gün iaden var senin gider en kötü bahane edersin alırlar

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,601
İsim
Anon
hocam kendim 9 aydır 7600 kardeşime de 3 ay önce 7800xt aldık ben şahsen bunlarla karşılaşmadım ( KARTIN BOZUK OLMADIĞINI VARSAYARAK ) fakat bir kaç defa kendi sistemimde sürücü hatasıyla karşılaştım ama bu driverdan dolayı olmadı yüklediğim tr yamalardan dolayı 2 kere yaşadım yanlış değilsem oyun çöküyordu kart driveri hata verdi diyordu bende görünce korkmuştum fakat sallamadım ama kartla alakalı sorun yoktu oyunu silip yükleyince uyarı vermiyordu diyeceğim şu bu uyarılar sadece kartla alakalı olmuyor bence bir kökten format veya win11 geçip denesen daha iyi olur gördüğüm kadarıyla baya bir şey denemişsin bu kadar uğraşma bence win 11 pro yükle geç onu da dene (KART BOZUK ŞÜPHESİYSE) hala devam ederse ver garantiye baksınlar sen niye uğraşıyorsun para vererek aldığın bir mal bu sonuçta hatta 15 gün iaden var senin gider en kötü bahane edersin alırlar
15 günü geçti hocam win 11 deneyecegiz bakalım umarım düzelir

Top Bottom