Neler Yeni

RAM ve SSD Performans arttırır mı?

cihaTT

80+ Bronze
Arkadaşlar ilk olarak elimde olan 4gb drr3 rami 8 e çıkarıcam.500gb harddisk yerine de 480gb ssd alıyorum(Hyperx).Bazen csgo da maça girerken bağlanamıyorum ve ban yiyorum ve oyunda donmalar takılmalar yaşıyorum.Özellikle ilk girdiğimde görmeniz gerekyor, 10fps lere kadar düşüyor.RAM ve SSD takviyesi performans nasıl etkiler.Bunları aldıktan sorna 750ti ekran kartı almayı planlıyorum

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Arkadaşlar ilk olarak elimde olan 4gb drr3 rami 8 e çıkarıcam.500gb harddisk yerine de 480gb ssd alıyorum(Hyperx).Bazen csgo da maça girerken bağlanamıyorum ve ban yiyorum ve oyunda donmalar takılmalar yaşıyorum.Özellikle ilk girdiğimde görmeniz gerekyor, 10fps lere kadar düşüyor.RAM ve SSD takviyesi performans nasıl etkiler.Bunları aldıktan sorna 750ti ekran kartı almayı planlıyorum
SSD oyunun açılma hızını ve render hızını arttırır buda pubg gibi oyunlarda yukardan aşağı atlarken haritanın çabuk renderlanmasına yardımcı olur. Ramde Eğer yeterince fazlaysa arttırır , dual channelsa ayrı bi arttırır , mhz si fazlaysa ayrı arttırır.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
win 10 kullanıyorsan sistem boştayken bile ramin yarıdan fazlası doluyordur ram arttırmak oyunları rahatlatır. ssd sistemin açılış hızını da oyunların yüklenme hızını da çok kısaltır. 2 yükseltmeden de memnun kalırsın

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekleyeceğin 8 gb tek modül ram işine daha cok görecektir. 12 gb ram ile uygulamalar daha rahat çalışır çok sayıda uygulama çalıştırabilirsin.
Ben 8+2 gb kullanıyorum. Dual channel aktif %5 hız artışı sağlıyor.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Malasef ssd kullanımın oyunlarda fps etkiliyor sadece daha hızlı veri yazmakla kalmıyor artık ve RAM franks hızı ve özellikle geçikme değeri çok önemli genel anlamda performanslı etkiliyor bu dediklerin ama öyle devasa fark olmıcaktır altını çizelim işlemçi ve ekran kartı ön planda malasef oyunlarda

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
4gb ram ve HDD kullanırken GTA5 oynanmıyordu. 8gb ve SSD aldım. akıyor şuan 720p low'da. (GTA5 SSD'de)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,237
Üyeler
167,944
Son üye
SAFaD
Top Bottom